שונא את ההורים שלי-שונא אותם!!!!!!

youvall

New member
שונא את ההורים שלי-שונא אותם!!!!!!

הגיעה חופשת הפסח בשעה טובה ומוצלחת ורציתי לנסוע עם חברים שלי לכנרת... אז הלכתי לאיילה(תבינו לבד מה היא) וביקשתי ממנה את האוטו לשישבת... היא אמרה לא! סבבה, נסע באוטובוס... אבל לא!!! אסור לי לנסוע נקודה! אנחנו צעירים מידי! זה לא בשבילנו!!!!!!!!!!!!!! אם הייתי מראה את התעודה(לפני שלושה חודשיים) הם היו שוקלים!!! נמאס לי לחיות בבית הזה! נמאס לי מהמשפחה הזאת! כל פעם שמגיע משהו שאני חלילה יכול להנות בו הם אוסרים אותו עלי, לא נותנים לי לצאת!!!!!!!!!! עכשיו כל החברים שלי בכנרת,אין לי אף אחד באזור ואני תקוע בבית המזויין הזה, עם המשפחה המטומטמת הזאת ואין מה לעשות!!!!!!! נמאס לי מהם! אני בן 18 והם מתייחסית אלי כמו לבן 3!!! אני נוהג כבר הרבה זמן, נותנים לי להסיע את אח שלי(שלא נתנו לאחיות שלי עד גיל 20) אבל חלילה מלתת לי את האוטו שאני אהנה בשישבת!!!!!! נמאס לי!!!!!!! אני רוצה לעזוב!!! אני רוצה למות!!! נמאס לי מהמשפחה המזויינת הזאת!!! פשוט נמאס לי כבר....

עינת

New member
שיווו יובל

לא יודעת מה לומר לך עכשיו כשהכל קורה עכשיו כל כך מבינה את הכעס שלך את האכזבה אחר כך כשהכל ירגע אולי נוכל לבדוק יחד מה הסיפור שלהם? מתאים? ובינתיים שולחת לך
ענקקקקקקקקקקקק

youvall

New member
אני אגיד לך מה הסיפר שלהם....

הטיול תוכנך כבר שבועיים מראש, ויום לפני הם אומרים לי שאני לא יכול לצאת!!! הסיבה הביטחונית לא עובדת כי רצינו לנסוע לחוף לבנון או צמח-שניהם חופים מאובטחים!!! הם לא מסוגלים לראות אותי נהנה!!! נמאס לי כבר... והיום,בזמן שכל החברים שלי בכנרת הם צועקים עלי שאני משחק איתם ברוג והופכו אותי לעובד רס"ר שלהם!!! נמאס לי מהבית הזה! אני רוצה לעזוב! אני לא רוצה לראות אותם בחיים שלי יותר!!!

ע21

New member
יובל

תמיד אני חושבת שלמות לא יפתור את הבעיות שלי זה יפתור רק את הבעיות שלהם ולמה שאני אהייה נחמדה אחריי כל החרא שסבלתי מהם

faith2

New member
../images/Emo24.gif מותר לתת?

יובלי, כמו שעינתי אמרה חכה שכל הכעס הזה יעבור ובאמת בדוק למה הם לא הסכימו. שמע, המצב של היום לא הכי טוב. במיוחד בפסח....אני בטוחה שהכל נובע מדאגה. הורים כמה שקשה להאמין אוהבים אותנו- אנחנו האוצר הכי יקר להם.

אני לא מסכימה!!!

אני לא מסכימה עם מה שאתה אומר..... אני חושבת שאתה מגזים........ זה שפעם אחת הם לא נתנו לך לצאת זה לא אומר שהם לא אוהבים אותך. אתה עושה מסתם עכבר פיל..... מקווה שתסדרו את הענינים ביניכם!!!

למעלה