שונא את 88FM

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
שונא את 88FM

שימו לב- עד שסוף סוף אני שומע את הפלויד ברדיו, ועוד קומפורטבלי נאמב- בשורה Now I got that feeling .. החברה מהתחנה החליטו לצאת לפרסומות. ז"א, פחות מחצי דקה לפני הסולו. כל הכבוד שהתחנה הזו קיבלה ממני נעלם ברגע.

אז תשמע גלגל"צ

שמעתי שהם ממש אוהבים לצאת לפרסומות באמצע השירים של סאבלימינל כדי לשדר את סאבלימינל מפרסם שוקו! רולז!

../images/Emo150.gif במקום הודעות שנמחקו

כנראה שההערות העדינות שלי בימים האחרונים לא עזרו. אני נאלצת למחוק את הריבים וההתנצחויות שלכם, שמעכירים את האווירה בפורום וגורמים לאנשים להדיר את רגליהם ממנו. אלעד, אנא חשוב פעמיים לפני שאתה מעלה הודעות "ציניות". התוצאה שאתה מקבל היא לא זו אליה אתה מתכוון. מגל, אחרים - לא לכל שטות צריך לענות. לתשומת לבכם.

afon

New member
אוף!

אבל ציף כתבתי אחלה הודעה, שעות של השקעה, עמל, יזע ודם, לא נורא הכול למען שלום בית מדומה.

mosh_the_ant

New member
כן אבל הם היחידים

ששמו אתמול שיר הנדריקס ופינק פלויד במרווח זמן סביר (בעיני) באותה שעה - אני לא חושב שאתה מודע לזה כמה זה נדיר בעולם הרדיופוני של המדינה הזאת . האם אתה זוכר כשרצו לסגור את התחנה הזאת ? זה היה נוראי אם זה היה קורה איפה תוכל למצוא רצועת בלוז ביום שישי בערב ?. את המעט שיש צריך לשמר בגלגלצ יש את הקטע המתלהב לשים שירי פאנק גרועים "בקצה" ולהתלהב מזה שהם שמים מוזיקה "אלטרנטיבית" לעומת כל הפלייליסט המזעזעת שלהם הלנצח נשמע את נינ (בעעעההה) ושאר הכפילים כורם וכו' .? אמנם אני נשמע כמו ילד בן 17 אבל שום דבר לא השתנה מאז (חוץ מהכפילים של גלגלצ)

CrazySheep1

New member
למה אתם מחכים ישמיעו את זה ברדיו?

בטוח יש לכם על המחשב, או על דיסק/ים.

RoieL

New member
כן, אבל יורת כיף לשמוע ברדיו

בעיקר אם אתה במקרה באותו ויש את זה ומה שיש לך באותו זה את LOVE של הביטלס והאלבום סולו הראשון של גילמור שכבר שמעת היום.

FunkyMonk

New member
ברור שהרבה יותר כיף ברדיו!

עם פרסומות, הפרעות בתדרים, שלא לדבר על זה שלפעמים אנו עלולים ליפול על עורך אידיוט, או למשל העובדה שאין לנו שליטה על התוכן, ולפעמים צריך להחליף תחנות בתדירות, או העובדה שאין לנו שליטה על המדיה עצמה, כך שאם מצאנו שיר מסויים באיזו תחנה, יכול להיות שהוא התחיל כבר לפני דקה, וגם אם מצאנו אותו בזמן, אז השדרן אוהב להפסיק אותו דקה לפני. בטח, הרבה יותר טוב ברדיו, אז מה אם אפשר להכין פלייליסט שאנחנו רוצים לשמוע במחשב בלי הרעשים וההפסקות, אז מה אם יש Last FM שמספק את הרנדומליות אבל עם שליטה על התוכן שלו? הרדיו זו חוויה אחרת לגמרי.

holo

New member
נכון ולא נכון

בעיות של רעשים אני מבין, גם שירים לא רצויים אני מבין. אבל הרבה פעמים יוצא לי להכיר אחלה מוזיקה דרך הרדיו, ולי אישית מספיק שיהיה איזה רצף של 2- 3 שירים אני אוהב בשביל לעשות אותי שמח, כי אחרי הכל, הפעם אני שומע את זה ברדיו. בכל מקרה, אני בד"כ מעדיף לשמוע את האלבומים שלי, אבל רדיו יכול להיות נחמד לפעמים, בעיקר בסופ"ש וב-88FM.

FunkyMonk

New member
הופעה חיה לא מתוכננת

וכפי שאמרתי, יש Last FM. לדעתי הרבה יורת טוב ואיכותי להכיר להקות דרכו.

Anuerysm

New member
ברור, גם יש את חברים שלי שישאילו לי

דיסקים אבל זה כיף להיות לך ברדיו ולפתע לשמוע שיר שלא שמעת עידנים

microbe15

New member
יכול להיות שזה היה ממש לפני החדשות?

לא מתאים להם לעשות דברים כאלה סתם... לאחרונה אפילו השמיעו בתחנה את מחרוזת אבי רואד במלואה. ואגב, ב-88 מאד אוהבים לשים את שירי מדל השקטים בשעות הבוקר. נחמד להתחיל את היום עם fearless ברדיו

אין על 88

איזה עוד תחנה בארץ תשמיע את April של Deep Purple (יצרת מופת של 12 דקות) או את Echoes ו Atom Heart Mother אין לא קיומות כאלו בארץ רק 88

בשביל AHM לא צריך רדיו

אגב, אני ממליצה על האזנה לאלבום במרומי הרי הגליל, בחורף. מסתבר, שבסביבה כזו האלבום נשמע ממש אחלה - אפילו קטע הנושא. Meddle, לעומת זאת, מתאים למדבר, כפי שכבר נמצא בפורום בעבר.

Silvernaor

New member
כן, גם אני אוהב אותו מאוד

פשוט זה ידוע שציף לא חסידה של הקטע הזה...

RoieL

New member
כן, יצא לי לשמוע פעם את אקוז אחה"צ

הלכתי ברחוב בדרך לאימון טניס ומישהו החנה אוטו ליד חנות עם הרדיו פתוח על התחנה ואקוז, זה דיי נחמד לשמוע את זה במקומות לא צפויים כאלה.

למעלה