שונא בנות

yaronyby

New member
שונא בנות

אתן מבינות את עצמכם לפעמים או שאתם עושות הכל דווקא?

דנטל

New member
ברור שדווקא

אחרת איזו הנאה תהיה לנו מהחיים? אני מאמינה שהיעוד שלי (הרבה אנשים חושבים שהם פה בשביל לעשות ילדים ואני חושבת שזה מפגר לחשוב ככה) הוא לענות גברים ואני ממש מוצלחת בזה.

קצופ1

New member
כמה שלא

תעשי דווקא ותחשבי שאת מענה אותי, לא תצליחי לגרום לי לשנוא אותך. אני חי בשביל הריח והטעם שלכן!

דנטל

New member
לא עושה את זה בשביל לגרום לשנאה

הם מתים עלי. מאזוכיסטים. לא רוצה שישנאו אותי. מישהו רוצה דבר כזה? מי ששונא לא ממש מעניין אותי, אבל אני לא אתאמץ לגרום למישהו לשנוא אותי. אני טבעית. יש מי ששונא את הטבע שלי ויש מי שלא. אתה בטח לא תשנא. רוב האנשים שמכירים אותי טוב לא שונאים. זה אפילו מגניב להם הרוע שלי.

דנטל

New member
ואחרי שקראתי הודעות אחרות שלך

אני רק רואה שצדקתי בקשר אליך. בכל מקרה, אני לא מלכה והם לא עבדים. דווקא העבדים שנקרו בדרכי לא היו מסופקים כי איתם אני לא קשוחה. לא אוהבת להיות קשוחה כשזו הדרישה. נו, כבר דיברנו על עניין הדווקא. נורא נחמד לי כשהיו כאלה שהיו הנהגים שלי והיה נחמד כשהיה מישהו שניקה לי את הבית, אבל אני לא מסוגלת לצעוק עליהם ובטח שלא לעשות איתם סקס. יאק. טפוי. שמלכה תזדיין עם העבד שלה?

קצופ1

New member
נשמה טובה

הלכת רחוק מדי! לא יודע מה הבנת ממה שקראת אבל אני דברתי על תכונה מולדת של נשים להתעלל בנו, עד שהן מקבלות את תשומת הלב הרצויה להן. ולזה התכוונתי כשאמרתי שלא תצליחי לגרום לי לשנוא אותך אפילו שזה דווקא (על פי הודאתך)

דווקא...אני......./images/Emo41.gif

מבינה את עצמי מאוד וכן יש דברים שאני עושה דווקא ואני מודעת לזה. השאלה מה המקרה הספיציפי.

לורן29

New member
אתה לא שונא בנות (תגובת דווקא)

שינאה זה רגש שמביע איכפתיות מסויימת, אחרת פשוט היית אפטי. כן, אני מבינה את עצמי. וכן, יש לנו נטיה לסבך דברים לפעמים. אבל זה רק כי אתם לא פשוטים בעצמיכם. ועדיין-אני אוהבת גברים. מאוד! גם אם אתם לא מבינים את עצמיכם

ירון , זה שכמה בנות פגעו בך די קשה

חבל מאוד... אבל תתגבר על זה ושינאה זאת לא הדרך !

וואי....אתה גאון...

איך הגעת למסקנה החכמה הזאת..!??! שנים שגברים מנסים להגיע לרמה האינטילגנטית שלך.. ולא מצליחים...(;...

למעלה