שונא להתחיל עם.. (קראו בשביל ההמשך) :)

שונא להתחיל עם.. (קראו בשביל ההמשך) :)

היום הייתי ברנטגן שצילמו לי את הבטן... קיצר אני נכנס לחדר רנטגן הזה והאחות (או 'טכנאית רנטגן' כפי שהיא מכנה את עצמה), כוסית על ממוצא סובייטי, נועלת את הדלת ואומרת לי להוריד את החולצה והמכנס (חבל שלבשתי תחתונים היום). קיצר בעודה מסדרת את הציוד היא מזיזה אותי ונוגעת בי בחושניות רבה. לא צריך לראות הרבה סרטי בורקס\פורנו כדי להבין מה רץ לי בראש. כדי להוסיף על זה, לצילום השני היא הביאה שכפ"ץ כזה כדי להגן על הביצים שלי והניחה אותו חצי נוגעת בכל העסק... שאלתי בת כמה היא בעודי ערום והיא שאלה בת כמה היא נראית... "24 אמרתי", היא גיככה ואמרה שהיא בת 28.. כששאלתי אם היא בקטע של 'ילדים' (בכל זאת 22, קצת צעיר בשבילה) היא ענתה... "כן, של שני הילדים שלי בבית, והשוויצה בטבעת"... שונא להתחיל עם נשואות! לפחות אחרי זה כבר לא היה מתח מיני ויכולתי להגיד לה שהיא נורא מזכירה לי את המפק"ץ שלי מהצבא :))

לפחות לך יש סיפורים "סקסים" על צילומי רנטגן

אני הייתי במכון רנטגן עם איש דתי שהיה צריך לצלם לי את התחת..ולמזלי הרע שכחתי שבאותו הבוקר שמתי חוטיני. מביך ביותר.

זוראידה

New member
אוייש...

קרה לי בדיוק אותו הדבר... וכאילו זה לא מספיק! יומיים אחרי פגשתי אותו בבית הכנסת שאבא שלי מתפלל בו...והוא אמר לי שלום!!! ההשפלה

E style

New member
לי קרה משהו יותר מגניב

שמתי חוטיני<<< ואני גבר.... ס-ת-ם...... נראה לכם.... בכל אופן זה לא כזה נורא.... הרי הוא יודע מן הסתם שבחורה לובשת תחון, ואם הוא בחר במקצוע הזה... הוא אמור להכיר את "הסיכונים" שבמקצוע לא?! לפחות הוא לא יתבונן לך בישבנים ליד אבא שלך ויפנטז, הוא כבר ראה אותם...חחחחחחח

jdpworld

New member
כמוך יש לה עשר ביום

על עצם העובדה שהיא עוד מחיכת מגיע לה מדליה

חחחחחחחחחחחחחחח :) מסכים איתך...

ועוד היום ראיתי אותה בתחנת אוטובוס בלי קשר והיא זיהתה אותי ואמרה שלום. חמודה. חבל שיש לה בעל וילדים וכאלה...

Paranoid Eyes

New member
לא נו ..

ילדה.. אבל למה "שתיכן ילדות"? :) מתי הצעתי את עצמי? חח אגב, בגלל שאני לא יכולה כרגע לצפות בכרטיסים אישיים, בן כמה אתה?

Paranoid Eyes

New member
הייתה איזשהי אי הבנה..

פיה כתבה :" עכשיו אני צריכה לברוח?" ואז רשמת " שתיכן ילדות" ולא הבנתי איפה אני נכנסת בכל העניין :\ בקשר לגיל :
שכחתי שהגבתי שם משהו... גאד ואתה אומר שאני ילדה!??! :O אם אמא שלי לא הייתה נשואה......:D

ברור שאת ילדה!

את אפילו חצי מצהירה על זה בכותרת של הקומונה שלך. שיהיה ערב טוב ומהנה :)

Paranoid Eyes

New member
"כבר לא בקבוק עוד לא אלצהיימר" זו לא הצהרה..

לא הבנת את הכוונה. ערב טוב.

למעלה