שונא סרבנים לא משנה מאיפה

GothicPrince1

New member
שונא סרבנים לא משנה מאיפה

גם מהימין וגם מהשמאל... כל הסרבנים, אתם קורעים את העם.

שנאה היא בזבוז אנרגיות . חבל לך

זה לא שווה את זה . או שתתעלם או שתנסה לשכנע שזה לא בסדר .

גוטיק פרינס אני איתך!!

כל כך נכון. ולשמאל התבוסתן יש לי רק לומר- שלינור אברג'יל הדוגמנית גם רוצה world peace. בואו נדבר עם נסראללה הוא דווקא נורא חמוד.או אולי עם ראש החמאס הוא אוהב להקשיב.

פפו

New member
במחשבה שניה אני נוטה להאמין

שמקור סרבנות הגיוס הוא פחד
. כולנו פוחדים וזה טיבעי אך יש כאלה שלא מסוגלים להתגבר עליו..... אנשים חלשי אופי

פפו

New member
מצידו השני של המתרס ישנם

סרבני ההתנתקות הפוחדים. הדתיים מפחדים להמרות את פי הרבנים שמפחדים ללכת נגד הזרם פן יבולע להם. והחילוניים שמפחדים להפסיד תרנגולת המטילה ביצי זהב

פפו

New member
הסיבה אינה משנה אלא העקרון../images/Emo70.gif

סרבנים הם פורעי חוק

פפו

New member
עובדה שגם אתה קראת.

ואני לא בא לשכנע איש אלא מביע דעתי בלבד. ואם אתה מעוניין בשיכנוע,חשוב שלא היית כאן היום אם לפניך כולם היו סרבנים

אה, כן.

הם מוכנים לקחת סיכון של ישיבה בכלא חודשים בשל עקרונות, במקום למצוא דרך נוחה יותר להשתמט (ולא חסרות), כיוון שהם מפחדים. הגיוני. מאוד הגיוני.

פפו

New member
בכלא אין להם סיכון.

שם לא מתים מכדורים,אולי מבושה אך בפני זה הם מחוסנים. קרוב לוודאי שמי שמוצא דרך השתמטות נוחה יותר ישתמש בה....

פפו

New member
ברור שלא שלך../images/Emo6.gif

הקפידי לשים לב על איזו הודעה אני משתרשר ןכך תדעי למי אני מגיב. סה"כ דעותנו אינן שונות בהרבה. יום טוב לך

פפו אני לא מסכימה.

אין פחד בעיקרון הסרבנות. מובן מאליו שזה בא מתוך פציפיזם (שהייתי בטוחה שיש רק לדוגמניות..) או מתוך דת. או בגלל עצלנים שמאלנים שהם נגד מיליטריזם מכל תחום ויעדיםו להישאר בבית עם שוקו חם בחורף ושהימנים יעשו את העבודה השחורה-אופס העבודה המגנה.

victoria777

New member
שנאה זה לא הפתרון

גם אני מתנגדת לסרבנות אבל מכאן ועד לשנוא אותם יש דרך ארוכה.

אינני שונאת סרבנים-אני שונאת את

עיקרון הסרבנות . אין ספק שהעיקרון הוא אחד מהתופעות הקשות ביותר שנתקלה עמה מדינת ישראל.

למעלה