שונה....

orguy

New member
שונה....

הרבה זמן לא כתבתי בפורום מזא שעזבתי..... החלטתי לחזור עם שיר חדש שלי שנקרא "שונה" אני מפחד מהתגובות כי הוא שיר קצת אישי אבל אני מקווה שתאהבו אותו! הנה השיר שלכם, אור גיא

חזרת=]

מאוד אהבתי את השיר, ואת הליווי של הקול השני בפזמון ובכלל את ההוספה של הקול השני, אהבתי גם את הבריג', והיה מאוד טוב, בכללי. תמשיך ליצור ושתתפרסם אל תשכח אותנו
נעמיקה

itoosh2

New member
שלום לך...

כבר הרבה זמן לא שמענו ממך באמת... אתה, הכשרון שלך והנסיון שלך חסרים פה... אני עכשיו אשמע לי את השיר...

itoosh2

New member
ועכשיו שמעתי את השיר...

אחד הלחנים היותר טובים ששמעתי... וגם הקולות השניים בפזמון מוסיפים... הסאונד של התופים מדהים... רק דבר אחד הפריע לי, המילים נשמעות קצת דיבוריות... אני חושב שהיה הרבה מילים שהיה אפשר להוריד ולהפוך את זה ליותר פואטי... שיר מעולה... תמשיך ככה

BolraK

New member
אחד היפים! אהבתי

אפשר לומר שאני מסכים אם כל מה שאיתוש אמר... אה ובלי קשר, התמונה הזאת מגניבה לאללה!

orguy

New member
תודה לכולם!!!

אני ממש ממש ממש ממש שמח שאהבתם את השיר ומעבר למסך אפילו קצת מסמיק....
המון תודה לכם ואיתוש, לא הייתי מוותר על מילה לדעתי כי זה שיר שעזר לי ברגעים האמיתיים שבהם הייתי צריך עידוד קל השיר ריפא אותי מבפנים ועזר לי להתגבר על כאבים..... והמון תודה לכווולם שוב על העידוד, הפירגון וכל מה שאמרתם ואני אשתדל ליותר טוב בפעם הבאה
אני חוזר לכתוב פה........ רשמית! ואגב, אני לא יוצר כזה גדול, בסה"כ שר מה שאני מרגיש.....

SHEX

New member
זה החלק הכי קשה בליצור../images/Emo95.gif

והכי יפה - לעשות מה שאתה מרגיש, מה שגורם לך להרגיש טוב יותר, מה שמעודד אותך, ולא מה שמוכר...

orguy

New member
שלוש שנים לקח....

עד שהייתי מוכן לשבת מול בן אדם ולשיר לו את השיר שהכי מסגיר אותי..... פחדתי מאוד אבל היום בדיעבד אני מצטער שלא עשיתי את זה לפניי שלוש שנים, אבל בשלוש שנים האלה התמודדתי עם האמת של השיר ובסוף השלמתי איתו שהוא זה אני ואני זה הוא ודבר לא ישנה זאת...... ופתאום האני שלי הפך לאני גם של אחרים...... פתאום שמעתי הרבה סיפורים מאנשים שמרגישים שונים גם אם הם לא נראים כך.... וזה גרם לי לחוש נחמה....

למעלה