שונות

אסנת בקשר לחוברת

אולי את יכולה לסרוק מעט ולהעביר אלינו. מאד מסקרן אותי. את יכולה גם למייל שלי. תודה.

doroniz

New member
החוברת

אסנת שלום, אני כועס על אותם הורים שמצד אחד לא רוצים לתרום ומצד שני מתלוננים שאלו"ט לא עושה בשבילם או לא עושה בכלל. אלה שלא תורמים (ולא משנה מאיזו סיבה) ויושבים בשקט לא מכעיסים אותי, כי באמת כ"א תורם/ת איך וכמה שהוא/היא מרגיש/ה. לגבי החוברת שלך - אני אנסה לברר. אני באופן אישי לא ראיתי אותה, ואשמח מאוד לראות ולהראות. ביום חמישי נפגשתי עם תלמידים בעכו ומחר אני אמור להיפגש עם תלמידים נוספים בגליל - הכל, כמובן, לקראת יום ההתרמה. חוברת כמו של הבן שלך היתה יכולה להוסיף למפגשים. אני מצרף לסרט של אלו"ט מצגת PPT עם תמונות של עומר ושל אחיו הצעיר ומעט מילות הסבר. שבוע טוב לכולנו. והעיקר - יום התרמה מוצלח. דורון.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 3 באפריל ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר www.sahar.org.il טופס ההרשמה www.sahar.org.il/volunteer.asp

doroniz

New member
יום התרמה לאלו"ט

ביום רביעי הבא (ה-5/3) יתקיים יות ההתרמה של אלו"ט. הורים ואחרים המעוניינים לעזור מוזמנים לפנות למשרדי אלו"ט (לאנריקה). אני יודע שבאזור שלי (הצפון) יש מחסור משווע - חבר'ה, הכספים שנצליח לגייס יהיו לטובת ילדינו וכל מאמץ (אפילו הקטן) יעזור. המעוניינים/ות לעזור (בצפון ובכלל) יכולים/ות גם לפנות אליי ישירות במסר אישי או לטלפון הנייד שלי 561176-053. דורון.

שלגגגגגגג!!! ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

ירושלים עטויה מרבד לבן מדהים, יום חופש כמובן, והמון כיףף!! מירושלים,

Diana M

New member
מרהיב

ראיתי היום תמונות של ירושלים בלבן, פשוט מראה עוצר נשימה. תהנו לכם גם מהחופשה וגם מהנוף הלבן
דיאנה

למעלה