שונות

• פותח הנושא echis
  • פורסם בתאריך

echis

New member
חינוך ובעלי חיים

שלום לכולם. בשנים האחרונות הולך ומתפתח תחום בעלי החיים במוסדות החינוך הפורמלי והבלתי פורמלי . כמעט ואין בי"ס שאין בו פינת חי כזאת או אחרת. בימים אלו אני מנסה להוביל פרוייקט קטן בתחום. מורים ומדריכים לטבע, זואולוגיה, זואוטרפיה, וכל מי שיש לו קשר לתחום, אשמח אם תחזרו אלי בהודעה פרטית. בברכה, אילן נ.ב. פרסמתי הודעה כזו גם בפורומים דומים.

N u k

New member
דוד ילין בירושלים-לאבחון?!מי מכיר?

כל מי שיוכל למסו רלי פרטים לגבי מכללת דוד ילין בתחום האבחון- אשמח :) אני עדיין אוספת מידע לגבי מקומות שניתן ללמוד בהם אבחון- כך שכל תגובה לגבי מקום כזה- מיהם, מה הדרישות, האם כדאי ללמוד שם או לא... כל מידע שיש לכם יעזור לי מאד מאד :) תודה מראש :)

1מיטללל

New member
חינוך מיוחד בגיל הרך

שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא נושא לעבודת מחקר הקשור לPDD בגיל הרך , גן משולב, פיגור בגיל הרך ונושאים דומים הקשורים לחינוך מיוחד וגיל רך תודה רבה.

yaelbiber

New member
שותפים להקמת בית-ספר דמוקרטי בת"א

- אם חינוך מדבר אליך ואינך מוצא/ת את עצמך במערכת החינוך - אם את/ה מאמין/ה שלימודים יכולים להיות חוויה מענגת ומוכן/ה להירתם כדי להקים מקום המאפשר את זה - אם יש לך ילדים קטנים ואת/ה רוצה ליצור עבורם את המקום שבו יוכלו לצמוח - אם הוכשרת כמורה ואת/ה מחפש/ת מקום בו הכישורים שלך יוכלו לבוא לידי ביטוי הצטרפ/י לצוות ההקמה של בית ספר דמוקרטי בתל-אביב. ההצטרפות לצוות ההקמה כרוכה במיון, הכשרה ממושכת ומידה רבה של השקעה. לפרטים נוספים - יעל ביבר אביעד [email protected]

סדנאות לאוטיזם ואספרגר באביב 2005

שלום לכולם. מתגבשת אפשרות לארח בארץ את ד"ר סטיבן גוטשטיין, אחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הטיפול באוטיזם ואספרגר. למי שלא מכיר מומלץ לבקר באתר http://www.connectionscenter.com ד"ר גוטשטיין הביע נכונות להגיע לשלוש סדנאות. הראשונה בת יומיים והיא סדנת היכרות עם תחום ה- RDI -relationship development intervention להורים ומטפלים. הסדנה השניה - סדנה לבניית תוכניות ביתיות, בת 4 ימים להורים מטפלים ומקצוענים. הסדנה השלישית, בת 4 ימים מיועדת ל-20 משפחות שמעוניינות לעבוד לפי שיטת הטיפול. הביקור מתוכנן לאביב 2005 ומותנה במספר מספק של משתתפים. העלויות עדיין לא ברורות ותלויות ביכולת לגייס ספונסרים ותורמים למטרה. בשלב זה אבקש את מי שהנושא מעניין אותו לשלוח לי מייל אישי. בברכה דורון זוהר

למעלה