שונות

אדוה2

New member
שונות

אני חדשה בכתיבה אליכם אבל רציתי לשתף אתכם בהתמכרות החיובית היחידה שהיתה לי בחיים. במקום האוכל בא הספורט ולא רק שזה עוזר בירידה, זה פשוט עושה מצב רוח טוב. כמובן שללא הטבעת והירידה לא הייתי מעיזה לנסות, אבל עכשיו שנה אחרי הניתוח ו40 ק"ג פחות -הפכתי מכורה לספורט- מומלץ

sure16

New member
שלום אדוה../images/Emo140.gif

איזה יופי לך!האם הורדת את כל מה שיעדת ? אני חושבת שההמלצה שלך ממש במקום.לא צריך להיות מכורים לכלום ,אבל צריך לעשות פעילות ספורטיבית כל שהיא (מלבד ההליכה הקבועה מהספה למקרר...) רק בגלל בעיות העור העודף שנמתח לאחר ספורט,שווה כל המאמץ,וסיבולת לב ריאה והסידן הבורח לנו..... אם כבר שפור איכות החיים אז עד הסוף! דרך אגב,אני שוחה בבריכה מחוממת וממש טוב לי עם זה ברוכה הבאה לפורום שרה

רוייקו

New member
הלוואי על כולנו התמכרות כזו ../images/Emo3.gif

התמכרות מבורכת והלוואי על כולנו. ברוכה הבאה לפרומינו. באיזה מסגרת את עושה ספורט ? האם השלת את כל המישקל העודף ?

gal33

New member
שיהיה בהצלחה!

לא רוצה להיות קטנונית, אבל... בעצם השימוש במילה התמכרות, לא ניתן כבר להשתמש בשם התואר "חיובית". מאחלת לך, שכל חייך תשלטי בכל הדברים כולל בהתעמלות!! מה שבטוח שעדיף להיות מכורים לספורט מאשר לאוכל, לסיגריות ושאר דברים בעייתים, מקווה, שבקרוב אצלי... גל

RomiVais

New member
ברוכה הבאה אדוה ../images/Emo65.gif

וואו - כל הכבוד לך על 40 ק"ג. ההתמכרות לספורט ממש במקום. אני מקווה שגם אני אצליח להתמכר לזה בקרוב. כעיקרון אני יודעת מניסיון שברגע שמתחילים, מתרגלים לזה וזה ממש כיף, אבל לי אישית כרגע קשה להתחיל. אני פשוט הפסקתי בגלל כל מיני סיבות ואני בהחלט מנסה לשכנע את עצמי כל יום לחזור לזה... אולי תבוא לי ההשראה...
תמשיכי כך ואני מקווה שתישארי איתנו. הגעת כבר למשקל היעד שלך או שאת רוצה לרדת עוד ק"ג? בכל מקרה מאחלת לך המון המון בהצלחה בהמשך וערב נפלא ביותר רומי

אדוה2

New member
תודות

תודה על קבלת הפנים החמה. עדין הייתי רוצה לרדת עוד 10 קג-אבל זה הולך ממש לאט עכשיו.לא נורא. האם מישהו יודע למה בית החולים איכילוב לא עושה שום מעקב,קבוצת תמיכה או משהו דומה. התחושה היא שממש משאירים אותנו לבד(עברתי את הניתוח אצל סובחי)ומאז אני בחיפושים אחרי איזה שהוא גוף שיספק מידע ותמיכה(על הפורום נודע לי ממש בזמן האחרון)

RomiVais

New member
דווקא באיכילוב כן יש קבוצה...

את לא בקשר תמידי עם חנה? את מוזמנת לבדוק את זה מולה או מול נלי, שכותבת בפורום הזה או בשם לילך, בפורום השכן בוואלה... בהצלחה ושבוע נפלא רומי

למעלה