שוננאתתת אתת גריס

שוננאתתת אתת גריס

אני עכשיו רואה את הסדרה השביעית והיא מממשש הדרדרה פרק שלם ראיתי את גרייס מתעללת ברייגן עד שהיא עזבה וזה ממש עצבן אותי כאילו מי היא חושבת שהיא?! הם באמת החליטו שהם מחליפים את כל הקאסט כי אף אחד לא נישאר חוץ מאלכס מההתחלה!!! יש לי שאלה מישהי יודעת אם אלכס וסטיבי ישארונשואים ואם לא מה הסיפור? עם מי הם יהיו אחרי זה ?? למה אלכס לא בתמונות של העונה השמינית מה הוא לא משתתף למה? סורי על כל השאלות שאני כל הזמן שואלת אותכם אבל אני חושבת שזה פורוס ממש יפה ומעניין תודדדהה רבהה יום טוב לכולם..הילה

הי הילה ברוכה הבאה ../images/Emo9.gifכולל ספוילרים../images/Emo18.gif

אז ככה: רייס היא באמת אחת המעצבנות אין מה לומר
אבל זה מה יש ועם זה נסתדר ! וזה לא שהם החליטו להחליף את הקאסט, הקאסט פשוט עזב. לגבי אלכס, הוא בעיקרון עזב את הסדרה די במפתיע לקראת סיום העונה השביעית,הוא חוזר לתקידי אורח קטנים בעונה השביעית וגם בשמינית שומעים עליו (רק חבל שהם לא לקחו בחשבון שבכל שיחות הווידאו שלו עם סטיבי הוא לובש את אותה חולצה
). אבל לפני מה ראיתי בפורמאים של העוה השמינית הוא כנרקאה ימות מתישהו כדי לעזוב סופית (הם פשוט לא מכירים דרכים אחרות להעזיב דמויות ,זה או זה או שהם "מתארחים אצל טס וניק בארגנטינה
). זהו נראה אם יש לך עוד שאלות אנחנו פה

MissPop

New member
ברוכה הבאה והאם שמתם לב ...

באמת הדמות של גרייס מעצבנת. גם אני רואה פעם ראשונה את הפרקים של העונה השביעית (למרות שנדמה לי שראיתי עד הפרקים של היום ומהפרקים של היום הפסקתי לראות) וחבל שרייגן עזבה, התרגלתי אליה והיא היתה ממש דמות חמודה. שמתם לב - לאבסורד שטס וניק לא מגיעים לחתונות של אלכס... ואם תשימו לב בפרקים שג'ודי עזבה בכלל לא הזכירו את טס, אם אחותה היתה כביכול למות, אפילו שיחת טלפון מזויפת הם לא יכלו לעשות? ובנוגע לעונה השמינית ציפיתי שלפחות לעונה האחרונה ינסו להחזיר חלק מהדמויות המקוריות ולא להביא שחקנים מחליפים לדמויות... אבל התסריטאים

n o g a m o o n

New member
נכון ש....

לא היה איזכור של טס בפרק שג'ודי ומאט עוזבים, אבל נראה לי שדיברו על זה שלא רצו להדאיג אותה. בקשר לעונה ה- 8 לא יודעת על איזה מחליפים לדמויות את מדברת.נצטרך לחכות ולראות מה יהיה. וגרייס מעצבנת ברמות! אני לא סובלת אותה.

sivi16

New member
על תהיו כל כך מופתעות..

בנות מקלאוד היא לא הסידרה היחידה בה הדמויות לא חוזרות לחתונות או הלויות. אני אישית מכורה לסידרה E.R שכוללת 14 עונות, כך שיש שם מספר לר קטן של חתונות והלויות ואף פעם לא מחזירים שחקנים שעזבו. מה שמאוד הגיוני דרך הגב.. אבל נכון זה יכל להיות כל כך נחמד אם היו עושים מן פגישת מחזור כזאת לפני שהסידרה נגמרת סופית! וכן גרייס מאוד מעצבנת!!! אני עדיין לא מבינה איך היא הצתרפה לסגל של דרוברס כך סתם..

זה די ברור שלא יחזרו דמויות לדעתי

ביחוד בריידי שמלכלכת על מקלאוד
למה שהם יחזירו אותה? ולמה שהיא תרצה לחזור? אבל נחמד לפנטז על איזה חזרה של דייב או שלבקי משו..

MissPop

New member
לגבי ER

נדמה לי שג'ורג' קלוני פעם חזר ואחת הרופאות שחזרה ... (כמובן ששניהם עזבו שוב) אבל...

סוזן חזרה לא?!

ולגבי קלוני אני זוכרת שדיברו על להחזיר אותו בשביל הרייטינג או משהו

MissPop

New member
הוא חזר לפרק אחד

כדי לקחת את הרופאה והילדים או שהיא היתה בהריון והחליטה לנסוע אליו אני לא זוכרת שמות דמויות למרות שגם אני הייתי מכורה לנוח וויילי

sivi16

New member
ג'ורג' חזר לסצנה אחד...

בה קרול אהובתו מחליטה לעזוב את בית החולים וללכת להחיות איתו יחד עם שתי הבנות שלהם. סוזן בכלל חזרה לשלוש עונות (אני חושבת)...
נוח וויילי האורס... אני כל כך מכורה אליו!!!!

למעלה