שוערים

ליטן א

New member
שוערים

האם יצא לכם לקנות שוער ראשון לקבוצה? לא יודע מה איתכם, אבל אני תמיד, כשאני מגיע לקבוצה חדשה, אני תמיד אחפש שוער שהוא יהיה רק שוער שני. יש לי מין חשש כזה, בנוגע לשוערים חדשים, ראשונים. היה לי רק מקרה אחד כזה: היה לי מחסור במזומנים, והציעו על השוער הראשון שלי סכום עתק (יחסית לליגה הרביעית באנגליה), אז מכרתי אותו, ושיחקתי עם השוער השני. השוער השני נבחר 3 פעמים ברצף לשוער העונה (פעם בליגה הרביעית, פעם בליגה השלישית, ופעם בליגה השניה). ואז הוא נפצע ל5 חודשים. אז החלטתי לקנות שוער חדש... ורק אז בעצם החלפתי שוער, כי השוער השני המשיך להיפצע, והיה צריך (בנוסף ל-5 החודשים), לצאת לניתוח למשך חצי שנה, והחלטתי שהוא יהיה רק השוער השני, ואני אקח את השוער החדש. וזהו.. כל שאר המשחקים - אני שיחקתי תמיד עם השוער הראשון הטבעי של הקבוצה. עכשיו אני מתחיל עונה חדשה (לאחר שנמאס לי מאתלטיקו), באיטליה, בליגה השניה. יש לי שוער יחסית חלש, והשוער השני עוד יותר חלש.. אני מתלבט אם לקנות שוער חדש, או להישאר עם זה - כי בסה"כ הוא בסדר בשער.. (מה גם, שהקבוצה שלי חסרה במזומנים - ויש לי רק חצי מיליון דולר להעברות)

Psycho MC

New member
אה סוף סוף עזבת את ספרד אה...

סתם... אני גם אוהב את השוער הראשון "הטבעי" של הקבוצה וקונה רק שוער שני לקבוצה... בדרך כלל...

ofer16

New member
אצלי זה תלוי

ביכולת של השוער הראשון. אני בדר"כ לא מוכר שוערים שפותחים אצלי, אבל אם מציעים הרבה כסף, אני מוכר בלי בעיה. חשוב להקפיד שהשוער ידבר את אותה שפה של הבלמים, כדי שהם יוכלו לתקשר טוב. אצלי באיפסוויץ´, בעונה הראשונה הבאתי את ניגמטולין, שלא מדבר אנגלית, ובהתחלה הוא לא שיחק טוב, אבל אחרי שהוא למד את השפה הוא הסתדר. אם אין לך כסף, אל תשקיע בשוער. אם תקנה בלם ההשקעה תהיה יותר כדאית. בלמים טובים וזולים - אוקורונקוו, לוצ´יץ´ (lucic). שוערים טובים - אנטוניס וולגריס (השוער שלי באיפסוויץ´ - voulgaris), דיוניסיס חיוטיס (chiotis), ניגמטולין (nigmatullin).

JRM

New member
אררר אני שונא שוערים

אני הכי שונא את השוערים האלה! לפעמים אתה בא לקבוצה ואין שוער בכלל...ואני אף פעם לא יודע איזה שוער לקנות, אני יכול לשבת שעה (תרתי משמע, 60 דקות) מול מסך חיפוש השחקנים ולדפדף בין השוערים בלי להגיע למסקנות... זה הדבר הכי קשה לי במנג´ר לבחור שוער חדש ואני שונא את זה בגלל זה תמיד בתחילת משחק אני מביא 2 שוערים צעירים שיעלו לי ביחד פחות מ2 מיליון, שיהיו בריסרבס ואחד מהם יירש את מקומו של השוער הראשון כשהוא יפרוש...בד"כ אני מביא את הוגו פינהיירו אבל לפעמים איזה רומא או בארסה חוטפות אותו... אני גם שונא להגיע לקבוצה שיש לה בסגל 2 שוערים טובים עם אותם יכולות בערך...ואני לא יודע עם מי לפתוח! וזה תמיד נגמר באן-דן-דינו ישן וטוב...

zidane4444

New member
אני אישית הבאתי את דליוס הזקן יחסית

מיוון והוא נבחר לי בווסט אהם בליגה האנגלית 4 פעמים לשוער הכי טוב בליגה אז לא יודע לפעמים זה עניין של מזל

קיר קמט

New member
בדר"כ אני לא מביא שוערים

וגם מעיף את מרבית השוערים בסגל, כך שנשארים לי מקסימום שבמקסימום שלושה שוערים. אבל, יש קבוצות כמו הקבוצה שאני נמצא בה כרגע, טנריפה, שיש לי שני שוערים כל-כך גרועים, שאני פשוט יודע שאני אהיה חייב להביא שוער לקראת המועד ההעברות שיפתח. רציתי קוסטנזו, יש לי בעיה עם זרים, אני הולך על איסקסון.

רפאל18

New member
אני בדיוק להפך ממכם, במיוחד בקבוצה

קטנה... אני מביא שוער לחצי שנה +- והוא מועף בסכום כסף נדיב מאוד, ואח"כ נקנה שוער חדש...

N a V e

New member
זה מאוד תלוי בקבוצה...

למשל,אם שלושת שוערי הסגל אצלי מעל גיל 30 אני מעיף 2 מהם ומביא לפחות אחד צעיר.

exit_from_here

New member
שוער צעיר

אני באופן קבוע אם אין בקבוצה שוער צעיר אני מחתים אחד כזה בהעברה חופשית או ממש זול..שיהיה

tomash11

New member
אצלי זה כמעט מכני

אני משחק אך ורק עם שלושה שוערים, לעיתים מאד נדירות ארבעה. ייתכן שיש לי נניח ששה שוערים, אבל במקרה כזה ברור שלפחות שלושה מהם בדרך החוצה. שלושת השוערים בסגל מתחלקים ככה: אחד בן 28-30 פלוס, שהוא הראשון או השני (בדרך כלל הראשון). השני בן 24-28 שהוא בדרך כלל שוער מחליף (או ראשון אם הוא ממש טוב). שלישי- בן 18-22, שהוא שוער של הרזרבה ואמור להיות השוער לעתיד. לפעמים קורה שאני מבחין שנניח הצעיר ביותר בפורמה ואז אני נותן לו לשחק קצת בהרכב הראשון או לחלופין, נניח שהשוער השני מדווח לי מהמאמן שהוא ממש טוב באימונים והראשון קצת מזייף אז אני נותן צ´אנס לשני. או כל מיני קומבינציות. אבל בגדול אני משתדל להמנע בכל מאודי ממצב של שני שוערים שהם גם באותו גיל וגם באותו יכולת... במנג´ר 01-02 עוד לא גיבשתי לעצמי שוערים מסוימים שאני מחזיק מהם, אני יודע שב99-98, לכל מקום לקחתי אחרי את לוק וויבר, אבל במנג´ר הזה הוא מאד בינוני. (גם סבסטיאן פריי ואלבאנו ביזארי היו שחקנים נהדרים במנג´ר ההוא). בבארסה כרגע יש לי את ריינה בתור שוער ראשון. הוא בן 32 או קצת יותר וממש יציב. בתור שוער שלישי צעיר מבטיח יש לי את...שכחתי את השם שלו:( אבל הוא צעיר בן 18 או משהו כזה ונותן משחקים ממש טובים. (או שריינה הוא הצעיר?...אוווף הזכרון שלי ממש רע ואין לי כח להעלות עכשיו את המנג´ר...). בתור חיזוק לעמדה הזו, כשוער שני הבאתי את אלקס מאנינגר שמשום מה לא רוצים אותו בכל מיני קבוצות והוא שוער נהדר לפחות בתור מחליף. גם בתור ראשון הוא נתן כבר כמה הצגות טובות. (הוא גם שוער מעולה במנג´ר הקודם...).

למעלה