שופופו על התמונה הזו

אוי ואבוי...

אני כבר מתכננת את מערך השערים המתוחכם שיהיה בבית כדי לחסום את הנסיכה מלהגיע למקום שבטח יהיה האהוב עליה ביותר בבית. האמת היא שהחול של החתולות נראה לי קצת יותר מפחיד...

ligo

New member
ג-ד-ו-ל!!!

איך נשארת שאננה מספיק כדי לצלם?

האוצר/ית לא שלי...התמונה פורסמה

בפורום "להיות הורים" השכן, מצאה חן בעיני ולכן הבאתי לכם אותה... אם אני "תופסת" את שגיא בפוזה הזו, אתם תמצאו אותי בפורום "אברבאנל"...

פישון

New member
קרה גם לנו, אבל לא צילמנו../images/Emo108.gif

יש לנו שלושה חתולים, ויש יותר ממקום האכלה אחד (מסיבות פוליטיות). מסתבר שהצורה של האוכל ממש מגרה את תמוז, אבל היא גם אכלה פעם ביסקוויט חצי רטוב מהרצפה בשילב... וזה קורה תוך שניות, אנחנו בדרך כלל מאד מקפידים, אבל בערך בגיל שמונה חודשים - שנה הם ממש שדים קטנים. האמת: אחר כך כמעט הקאתי בעצמי והתקשרתי להגעיל את בעלי בעבודה (למה שרק אמא תסבול רגשות אשמה?) דרך אגב, עכשיו הם חברים טובים, הילדה והחתולים. אחד אפילו מרשה שהיא תמשוך אותו בזנב ברחבי הבית.

תמונה נ-ה-ד-ר-ת

כ"כ צחקתי... קראתי מייד לאישי שיראה את התמונה... גם לנו יש כלים ענקיים כאלה לכלבה ולחתולה (אצלנו האוכל מופרד מפני שהכלבה אוכלת לחתולה את האוכל), ואין לי ספק שאלה תצלול לתוך הכלים רק כדי לטעום (טוב גם אמא שלה טעמה את האוכל של הכלב כדי לבדוק אם הוא מספיק טוב לכלבה האנינה...)

nimsg

New member
הגן הפולני שלי בשוק ... ../images/Emo3.gif

איפה הוא דוחפת אף שלו לא מבינה מה עושה

yaelhul

New member
אוי ואבוי (ספיקת כפיים בסגנון לודז´

זה מה שיהיה ??? בעצם, למה לא? גם כשהיו לי חתול וכלב בבית כל אחד התעניין יותר ב"דשא" של השני, גם אם היה מדובר בקערות המים (שככל הידוע לי באו מאןתו ברז...), אז למה שתינוק סקרן (סליחה, שני תינוקות סקרנים לא יאגפו לכלב את הצלחת ??? לשמחתי, הכלב שלי ממש לא טריטוריאלי לגבי האוכל שלו. אפשר לגנוב לו אוכל מהצלחת או מהפה והוא לא יעשה כלום, גם אם מדובר באנשים או ילדים זרים (נשמה אמיתית, כבר אמרתי???). בענייני הגיינה ובריאות - אני מנסה לא לחשוב על השערים שאאלץ להקים ועל מספר העיניים שנזדקק להן ע"מ להשגיח על שני חברה לייצים. יהיה טוב (ומצחיק. בטוח.) יעל

הצילו וגם אוי ואבוי

כמו שאמר פו הדוב. אצלנו שלושת החתולים אוכלים במטבח, וגם ככה מפזרים את האוכל שלהם בכל פינה. לא רוצה לחשוב מה יקרה כששני הפושטקים יתחילו לזחול.

limi m

New member
מילא שהתינוקות יאכלו מהאוכל שלהם...

אבל ראיתי פעם באיזו תכנית ("פיספוסים"?) שהכלב של המשפחה ניסה "לעלות על התינוק... מזל שפנחס מסורס...

למעלה