כי באמת דומה ישיבה נינוחה בדיון של שעה קלה לעמידה של 6 (או 8?) שעות על הרגליים על כל השלכות העדות וכל מילה שהוא מוציא מהפה. לגמרי דומה. שתי טיפות מים של ממש.די לתת לנתניהו לעשות מכם סמרטוטי רצפה.
אם הוא מכנס במשרדו התייעצות בטחונית למרות שביקש שבועיים מנוחה , אז אין סיבה שלא יגיע מחר לבית המשפט .
אם היה מבקש,כי באמת דומה ישיבה נינוחה בדיון של שעה קלה לעמידה של 6 (או 8?) שעות על הרגליים על כל השלכות העדות וכל מילה שהוא מוציא מהפה. לגמרי דומה. שתי טיפות מים של ממש.
ברוך ה' זכינו ושופטי ישראל בכל זאת, על אף הכל, לא לגמרי מפגרים כך מסתבר. כמובן שקצת מצחיק לקרוא את האיפה ואיפה בהתייחסות גורמים מסוימים לבית המשפט, שכאשר מאן דהוא שוקל לשנות שם איזה משהו, עומד על רגליו האחוריות וצווח שביהמ"ש קדוש ואסור לנגוע בו, אולם כאשר איזשהו שופט פוסק משהו שלא לגמרי מתיישר עם הקו הרל"בי הקיצוני שלו, או אז לפתע "השופטים מטומטמים" .
אתה הרי מניח שהוא אשם, אז ראית עבריין שמעיד אמת?אם היה מבקש,
היו מרשים לו להעיד בישיבה.
כאשר מעידים אמת,
יש רק תשובה אחת שעולה על הדעת,
ואז אין צורך להתאמץ.
העד יכול כמובן להעיד שקר,
ואז המאמץ הוא בהחלט לא מבוטל.
אם כי עבור ביבי, זה המצב הרגיל.
מאידך,
שבועיים דחיה זה בטל בשישים,
לעומת הדחיות של שנים שהעו"ד שלו דחו.
נכון. ועדיין זה מעמד שונה לחלוטין.אם היה מבקש,
היו מרשים לו להעיד בישיבה.
בתיאוריה זה יפה. במציאות, זה לא העניין כאן. כמובן שיש גם שאלות שהן אמת, נכון מול לא נכון, אך כפי שיכולת ללמוד מימי העדות של ראש הממשלה עד כה, בחלק הארי של הדברים זאת בכלל לא השאלה וזה לא הדיון. במקום זאת עליו להתייחס ל1,001 דברים, פרטים ועוד. סורי, אבל גם הבן אדם הישר ביותר שלעולם דובר אמת, יכול להתבלבל כאן וחייב בתשומת לב יתרה. אגב, אפשר להניח ו/או לקוות שזה המצב גם בדיון בטחוני דחוף מן הסתם . ובכל זאת, זה שונה, לא יעזור כלום.כאשר מעידים אמת,
יש רק תשובה אחת שעולה על הדעת,
ואז אין צורך להתאמץ.
נו, אם כך מרוב השמצות הרי שחיזקת את דברי. יוצא מדבריך שעל-מנת לומר אמת בבית המשפט, על ראש הממשלה להתאמץ מאמץ מיוחד. הנה לך התשובה לסוגיה כולה.העד יכול כמובן להעיד שקר,
ואז המאמץ הוא בהחלט לא מבוטל.
אם כי עבור ביבי, זה המצב הרגיל.
האמת שעוה"ד שלו לא דחו בשום שלב "דחיות של שנים", אבל זאת ללא ספק אחלה השמצה. מהסוג שתעבור אגב אורחא ותוכל להרשות לעצמך לקוות שבכל זאת תיקלט אצל הקוראים. אמת אין בזה כמובן וכידוע (זאת דווקא הפרקליטות שמשכה את זה שנים, אם כבר תרצה להתייחס לזמנים), אבל ניחא, המסך סופג הכל כידוע ואני לא חושב שמישהו מצפה כאן (ולא אציין בדיוק מדוע, אבל יתכן שיש לזה קשר לשם של איזשהו מלך אנגלי ישן) לעודף אמת לכתחילה .מאידך,
שבועיים דחיה זה בטל בשישים,
לעומת הדחיות של שנים שהעו"ד שלו דחו.
לא רק זה, איראן החות'ים לפך ממעניין אותם מנוחתו, רוצים לנצל אותה עד תום ובינתיים החות'ים ממשיכים לשגר טילים, מניח שכיוונו בלילה לחברת החשמל שבחדרה (האזעקה הופעלה במושב ליד חדרה).כי באמת דומה ישיבה נינוחה בדיון של שעה קלה לעמידה של 6 (או 8?) שעות על הרגליים על כל השלכות העדות וכל מילה שהוא מוציא מהפה. לגמרי דומה. שתי טיפות מים של ממש.
ברוך ה' זכינו ושופטי ישראל בכל זאת, על אף הכל, לא לגמרי מפגרים כך מסתבר. כמובן שקצת מצחיק לקרוא את האיפה ואיפה בהתייחסות גורמים מסוימים לבית המשפט, שכאשר מאן דהוא שוקל לשנות שם איזה משהו, עומד על רגליו האחוריות וצווח שביהמ"ש קדוש ואסור לנגוע בו, אולם כאשר איזשהו שופט פוסק משהו שלא לגמרי מתיישר עם הקו הרל"בי הקיצוני שלו, או אז לפתע "השופטים מטומטמים" .
זאת בדיוק הבעיה שאין מישהו מספיק מנוסה שיכול להיות ממלא מקום ראש הממשלה, כשראש הממשלה מחלים כי הוא שלוש שנים שימש גם ראש ממשלה וגם שר חוץ והשאיר את המדינה ללא שר חוץ במשרה מלאה בין 2015 ל-2018 רק כדי שאף אחד לא יצבור ניסיון דיפלומטי ולהישאר חסר תחליף.לא רק זה, איראן החות'ים לפך ממעניין אותם מנוחתו, רוצים לנצל אותה עד תום ובינתיים החות'ים ממשיכים לשגר טילים, מניח שכיוונו בלילה לחברת החשמל שבחדרה (האזעקה הופעלה במושב ליד חדרה).
צריך לכבד ולהעריך אותו שהוא עובד למרות שנדרש למנוחה.
נכון. לגמרי. הוא לא מינה שר חוץ כדי שאף אחד לא יצבור נסיון דיפלומטי. אתה לגמרי צודק. תגיד, יש לך את זה ביותר רל"בי ? במלוא הרצינות גרמת לי לפרץ צחוק (אמנם קצר יחסית) בקול רם כאן . לא קונה לרגע שאפילו אתה מאמין לשטויות כאלה, אבל מודה שמאכזב אותי טיפה כל פעם מחדש לגלות שאתה בכל מרגיש צורך להריץ את ההנפצות האלה (ומקווה מאוד שאני צודק שאתה לא באמת קונה את הלוקשים האלה בעצמך) . אז אולי אני ממצב אותך במעמד גבוה מדי, אני לא יודע. אבל בכל זאת.רק כדי שאף אחד לא יצבור ניסיון דיפלומטי ולהישאר חסר תחליף.
אתה לא רואה שביבי נלחם כמו נמר כדי שלא יקום לא יורש פוטנציאלי במפלגה ולא נותן לאף שר או ראש וועדה או יו"ר כנסת קרדיט על ההישגים שחס וחלילה הוא לא יצטרך להזיע בפרימריז לראשות המפלגה כמו ששרון ז"ל הזיע מולו וכמו ששמיר ז"ל הזיע מול שרון ז"ל. ונראה לך שזה צירוף מקרים שמשה כחלון וגדעון סער יצאו לפסק זמן מהחיים הפוליטיים דווקא באחד השיאים של הישגיהם כשרים וחברי כנסת?נכון. לגמרי. הוא לא מינה שר חוץ כדי שאף אחד לא יצבור נסיון דיפלומטי. אתה לגמרי צודק. תגיד, יש לך את זה ביותר רל"בי ? במלוא הרצינות גרמת לי לפרץ צחוק (אמנם קצר יחסית) בקול רם כאן . לא קונה לרגע שאפילו אתה מאמין לשטויות כאלה, אבל מודה שמאכזב אותי טיפה כל פעם מחדש לגלות שאתה בכל מרגיש צורך להריץ את ההנפצות האלה (ומקווה מאוד שאני צודק שאתה לא באמת קונה את הלוקשים האלה בעצמך) . אז אולי אני ממצב אותך במעמד גבוה מדי, אני לא יודע. אבל בכל זאת.
לא, לא רואה את זה, 'צטערת . למעשה ההיפך הוא הנכון, רואה הרבה מאוד חברות וחברי ליכוד שרואים עצמם מתאימים לתפקיד היו"ר ביום שאחרי פרישת נתניהו. אגב, יצחק רבין לא מינה יותר יורשים משבנימין נתניהו עשה. גם שמעון פרס לא.אתה לא רואה שביבי נלחם כמו נמר כדי שלא יקום לא יורש פוטנציאלי במפלגה
אין לי מושג מה בדיוק כתוב כאן (וקראתי פעמיים). אבל זה שפוליטיקאי אחד לא נותן קרדיט לפוליטיקאי אחר? תצטרך לסלוח לי, אבל לא אפסיד שינה על לחשוב מה זה אומר על מי, למה וכיצד. אם וכאשר תמצא פוליטיקאי שנתן קרדיט כזה, זה אולי ייחשב בעיני כמשהו מיוחד (ובחייאת, אל תביא לי עכשיו פוליטיקאי משנת תרפפ"ו שפעם אמר משהו על מישהו ).ולא נותן לאף שר או ראש וועדה או יו"ר כנסת קרדיט על ההישגים שחס וחלילה הוא לא יצטרך להזיע בפרימריז לראשות המפלגה כמו ששרון ז"ל הזיע מולו וכמו ששמיר ז"ל הזיע מול שרון ז"ל.
כן.ונראה לך שזה צירוף מקרים שמשה כחלון וגדעון סער יצאו לפסק זמן מהחיים הפוליטיים דווקא באחד השיאים של הישגיהם כשרים וחברי כנסת?
זאת בדיוק הבעיה שדיון ביטחוני זה משהו שראש הממשלה מתייחס עליו מספיק בקלות דעת, שהוא מגיע אליו חולה ואולי לא בשיא הריכוז ולכן אין בעיה לקיים דיון ביטחוני כשראש הממשלה משתקם בניתוח ולא בשיחת טלפון אלא בהגעה פיזית כי זה בשבילו כמו דיון דירקטריון של בעלי מניות.כי באמת דומה ישיבה נינוחה בדיון של שעה קלה לעמידה של 6 (או 8?) שעות על הרגליים על כל השלכות העדות וכל מילה שהוא מוציא מהפה. לגמרי דומה. שתי טיפות מים של ממש.
הם הגיעו אליו, לא נדרש ממנו להגיע.זאת בדיוק הבעיה שדיון ביטחוני זה משהו שראש הממשלה מתייחס עליו מספיק בקלות דעת, שהוא מגיע אליו חולה ואולי לא בשיא הריכוז ולכן אין בעיה לקיים דיון ביטחוני כשראש הממשלה משתקם בניתוח ולא בשיחת טלפון אלא בהגעה פיזית כי זה בשבילו כמו דיון דירקטריון של בעלי מניות.
תצטרך לסלוח לי אם אהיה מאלה (ביביסטים מכורים או משהו כזה? חברי הכת? לבחירתך ) שמאמינים שראש הממשלה יודע מה הוא עושה בדיון בטחוני, ושאם לא יכול היה לנהל אותו עניינית היה נמנע מכך (והרי למקרה שלא עודכנת, יש מחליף לטובת העניין). כאילו, בד"כ אני בכיף זורם עם הרל"ביות (אמנם לא בלי להתפקע מצחוק לעתים), אבל יש גבול קטנטן ברמת הטרלול שאני מוכן לייחס לנושא, סורי.זאת בדיוק הבעיה שדיון ביטחוני זה משהו שראש הממשלה מתייחס עליו מספיק בקלות דעת, שהוא מגיע אליו חולה ואולי לא בשיא הריכוז ולכן אין בעיה לקיים דיון ביטחוני כשראש הממשלה משתקם בניתוח ולא בשיחת טלפון אלא בהגעה פיזית כי זה בשבילו כמו דיון דירקטריון של בעלי מניות.
צריך שופטים עם עמוד שדרה שיעמידו לדין גם את אשתו.בגלל זה צריך רפורמה לתיקון מערכת המשפט
באסה שזאת בכלל לא החלטה של שופטים אם להעמיד "לדין גם את אשתו" . עוד יותר באסה שלפי שעה, אין בכלל על מה להעמיד אותה לדין גם אם זה כן היה בסמכותם או תפקידם של "השופטים המטומטמים" האלה .צריך שופטים עם עמוד שדרה שיעמידו לדין גם את אשתו.
העו"ד של ביבי פעלו בחוכמה.צריך שופטים עם עמוד שדרה שיעמידו לדין גם את אשתו.
אכן ובסוף גם בין אם יורשע זה יהיה כשכבר יהיה בן 80 ומעלה ויהיה בסיס לדרישה להחליף מאסר אם יהיה בעבודות שירות בגלל מצבו הבריאותי.העו"ד של ביבי פעלו בחוכמה.
משכו ומשכו את המשפט של ביבי,
עד שההאשמות לגבי שרה עברו "התיישנות".
וכעת ביבי מפיל במשפט את האשמה על שרה (הוא לא ידע...),
ולגבי שרה העבירות כבר התיישנו.
שופטים לא מעמידים לדין, ונראה לך שהיועצת המשפטית הנוכחית הייתה מעמידה את אישתו לדין אם הייתה במקום מנדלבליט?צריך שופטים עם עמוד שדרה שיעמידו לדין גם את אשתו.
1. הם הקלו בגזר דינה ? כן! זו כוונתי בלהעמידה לדין. ההנחה (ולא רק בכסף) שהיא קיבלה גובלת בשערוריה.שופטים לא מעמידים לדין, ונראה לך שהיועצת המשפטית הנוכחית הייתה מעמידה את אישתו לדין אם הייתה במקום מנדלבליט?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.