שופט מושחת! (או: ישראל כהן 2)

manco

New member
שופט מושחת! (או: ישראל כהן 2)

תראו... פשוט לא להאמין... 3 פעמים הורידו את השחקן שלי ברחבה ולא קיבלתי פנדל...:(

manco

New member
הנה התמונה...

http://www.geocities.com/cmpix01/cref.gif (אם זה לא עובד, תעתיקו ותדביקו בשורת הכתובת) מה דעתכם?

tomash11

New member
וה וה וה מה אני הייתי עושה לו...

אני מניח שהתקוממת כמו משוגע נגד השופט הזה...ומה אמרו לך?...במקרה הטוב- "אתה צודק, אנחנו נשים עליו עין", ממש עוזר לנו הא? אני מקוה שבמנג´ר החדש, יהיה אופציה לגרום להתאחדות לא לשבץ שופט מסוים למשחקים שלך או להשעות שופט מעפן לכמה משחקים.

Michael17

New member
דווקא אני ראיתי תמונה..

שבה כתוב שהשופט "מאכזב" כבר זמן רב ולכן הוחלט להשעותו..:) משהו בסגנון הזה הייתי די בשוק כשראיתי את זה..

IOJDFG

New member
לא הבנתי למה היית בשוק

זה הרבה פעמים קורה לי, אחרי כמה פעמים שמתלוננים על אותו שופט, וההתאחדות מחליטה להשעות, ולפעמים אפילו לצמיתות. היה פעם ששופט הרחיק לי 5 שחקנים ולקבוצה השנייה 3 שחקנים, וחמש מהשחקנים שהורחקו, הורחקו באותה הדקה, שלושה שחקנים רבו אחד עם השני, ושניים אחרים פשוט רבו עם השופט והורחקו גם כן. מיד אחרי המשחק (תיקו למזלי), התלוננתי על השופט, ואנרו לי שזה לא פעם ראשונה שמתלוננים על אותו שופט, והשעו אותו לצמיתות. פעם אחרת, 6 פעמים היה צריך להיות לי פנדל, והשורק לא שרק אפילו פעם אחת לפנדל, התלוננתי על השופט, וההתאחדות השעתה אותו לשלושה משחקים, ולא לשפוט יותר משחקים שלי. זה נכון, הרבה פעמים שאתה מתלונן על שופט, אומרים לך שהם ישקלו את זה ולפעמים משעים אותך ונותנים לך משחק מהיציע, אבל הרבה פעמים גם משעים את השופט מתפקידו.

ליטן א

New member
צריך לבדוק את הציון של השופט

לפני שמתלוננים.. אם יש לו ציון בסביבות ה-4, אז התלוננות עליו תוכל להביא להרחקתו (כלומר, לא מספיק רק שהרבה מאמנים אחרים מתלוננים עליו.. צריך להיות לו גם משחק גרוע נגדך, אחרת מה הקטע..
).. יש גם שיטה לבדוק כמה השופט קיבל במשחק שלך: לפני המשחק, מכפילים את הציון שלו, במספר המשחקים שהוא שפט (לדוגמא, ציון 5.5 כפול 10 משחקים). קיבלנו 55 נקודות. בסיום המשחק, נכפיל את הציון החדש שלו, במספר המשחקים שהוא שפט (כלומר, 11, לפי הדוגמה הזאת), ונגיד קיבלנו עכשיו 59 - עכשיו נחסר את מס´ המשחקים, כלומר, 59 פחות 55, וקיבלנו 4.. וזה הציון שהשופט קיבל במשחק שלך. אם הוא קיבל 4 ומטה (נדיר מאוד שמקבלים מתחת ל-4), אפשר להתלונן עליו. בכל פעם אחרת, אתם מסתכנים בקנס כספי.

למעלה