שופינג בצפון

leprechaun3

New member
שופינג בצפון

כבר כמה זמן אני שומעת על האאוטלט בצומת BIG בקריית אתא, שאמורות להיות שם חנויות מוזלות של עונות, מתאים לי וקרייזי ליין, ואולי עוד חנויות של מידות גדולות שאני לא מכירה. זה אמור להיות משהו כמו האאוטלט בהרצליה לפי מיטב הבנתי... אז כבר הרבה זמן אני רוצה לקפוץ לשם ולבדוק, ורציתי לשאול אם יש מישהי מה"צפוניות" (או בכלל) שמעוניינת לבדוק גם? הסייג הוא שאין לי רכב ולכן צריך לנסוע באוטובוס...

באאוטלט בהרצליה

יש רק מתאים לי הרווחתם שם בצפון

leprechaun3

New member
באמת? את בטוחה?

כי היה נדמה לי שקראתי באיזה עיתון שיש שם לא רק רשתות כמו מתאים לי ועונות, אלא גם חנויות יותר ייחודיות כמו הגרה ובמחירים הרבה יותר נמוכים... אולי התבלבלתי, אבל קשה לי להאמין כי הכתבה הזו זה מה שבעצם עשה לי את החשק לנסוע לאיזה אאוטלט... בכל מקרה, אין לי דרך לבדוק.

DREAM111

New member
אכן זה מה שכתוב שיש שם כל

מיני חנויות של כל מיני רשתות שונות. מפליא אותי שרק מתאים לי קיימת שם בהרצליה אם כך.

שרון ש

New member
באאוטלט בהרצליה

יש מתאים לי, ג´אמפ,אשה אשה, הגרה, דובלו ( עד מידה 50)קסטרו וכו´ ועוד כמה חנויות לברביות

netta12

New member
../images/Emo137.gifאאוטלט בצפון

הייתי אתמול באאוטלט בצפון - קרייזי ליין, מתאים לי, עונות במחירים רגילים כמו ברשתות - עם אותן הנחות ובסך הכל ביותר בלגאן כדי לתת את התחושה של "הכל יותר זול" - עבודה בעינים !!!

מלאה16

New member
עשיתי שם שופינג אתמול...

ההורים שלי כבר עומדים לפשוט רגל כי כל שבוע אני מחליטה שחסרים לי בגדים מאז שהחברות למידות גדולות התחילו לייצר גם בגדים יפים בכל אופן, אתמול בצומת BIG קניתי 3 טרנינג-טייץ במתאים לי, אחרי הנחה של 50% כל אחד עלה לי 70 ש"ח ובעונות (שד"א...יש להם בגדים הרבה יותר יפים משל מתאים לי וחבל שגיליתי את זה אחרי שקניתי כבר מספיק בגדים במתאים לי) בכל אופן, קניתי שם חולצה בצבע תכלת שיש עליה גם כיתוב נחמד, לא זוכרת כמה היא עלתה ג´ינס ממש יפה, שהלמטה זה מן קטיפה מודבקת על הג´ינס- עלה 150 פחות או יותר ומן ג´קט-טרנינג שגם הוא אני לא זוכרת כמה הוא עלה- אבל ממש נחמד- היה בכמה צבעים- לקחתי סגול... זהו נראה לי... בכל אופן, נחמד היה לגלות את עונות (פעם ראשונה שאני קונה אצלהם) היחס לא אישי כמו במתאים לי.. המחירים בעונות פחות או יותר כמו במתאים לי... אבל הבגדים יפים יותר אם להגיד את האמת לא ראיתי שינוי במחיר כי זה מתאים לי עודפים... זה הכל להפעם

למעלה