שופינג ופאקינג
(ושוב אני מקפיץ לראש הפורום ענינים שנבלעו בthreadים לא להם
)- בתור בעל נסיון בתחום הנה הגיגי: הדבר הראשון שניסיתי בתור פאקינג היה הקונדומים המלאים בג'ל. הבעיה העיקרית בשיטה שתמיד יש על הקונדומים שימון כלשהו (ואם אתם מכירים קונדומים לא משומנים נא פרסמו) שעושה את כל העסק מ ס ר י ח! אני לא מבין איך אנשים סובלים את זה ולמה עוד לא קם מרי אזרחי? נגד הריח השתמשתי בג'ל עצמו שיש לו ריח משלו אבל סביר ביותר. השתמשתי בבערך חמישה קונדומים לכל חלק ביצירה והם מעולם לא דלפו. מצד שני, בערך 3 שנים אחרי גיליתי אותם בארון יבשים ומצומקים, אז מידה מסוימת של נידוף כן קיימת. או שהזדקנתי. את העטיפה החיצונית הכנתי מjock strap שמצאתי בסופר-פארם, כמו שהציעו באתר. הנסיון השני והמאוד מוצלח שלי הוא עם ה-soft pack שהזמנתי מהאתר של good vibrations - אתר וחנות ממולצים בכל מקרה. הוא עשוי מחומר רך, גמיש וחוזר לצורתו המקורית בקנאות. אפשר ללבוש אותו בתוך בגד הים והוא אדיש למי כלור (מי מלח לא ממש ניסיתי). המגרעות: כשהוא נרטב מזיעה הוא נהיה דביק ואז צריך לשטוף אותו ולשים טלק (האתר מתריע נגד טלק, לדעתי מסיבה לא רלונטית). חלק מהלכלוך שמצטבר עליו לעולם לא יורד - החומר סופג זיעה ושאר ירקות - אבל נגד זה אני פשוט ממליץ להחליף אותו מדי שנה שנתים. מלבד זה הביצים פשוט קטנות לי מדי (וגם היו אנשים ששמו לב) אבל זה ענין אישי. במידה הגדולה הזין ארוך נורא (עד כדי שלא מצאתי איך לסדר אותו בתחתונים
) אבל הביצים עדיין די קטנות. שוב, ענין אישי. עכשיו אני מנסה מוצר ששנוי במחלוקת חזקה בכל מיני פורומים ומחירו מרקיע שחקים. היצרן הוא אוסטרלי שמתעסק בפרוטזות באופן כללי ובפרוטזות לנל"זים באופן פרטי. הפרוטזה עשויה מסיליקון צבוע במידת האפשר בצבע המותאם למשתמש (מקבלים דוגמיות צבע - אבל די היה קשה לי להחליט מה נראה טבעי) ובפנים יש סיליקון נוזלי. בעקרון אפשר לקנות דבק (וממיס לדבק) שמאפשר הדבקה לגוף, אבל צריך לגלח חלק משער הערווה והדבק לא ממש מחזיק. לדעתי זה כמו דבק של פלסטר. המראה של הפרוטזה מצא חן בעיני יותר מכל אלטרנטיבה, ויש הקפדה על פרטים וראליזם - אבל הוא עדיין נראה עשוי מסיליקון. גם המשקל והגמישות מרגישים לי נכון. מה שכן - לא ניסיתי אותו עדיין בבגד הים, ויש לי פחד שיווצר בו חור בנקודות חיבור (הוא הרבה פחות גמיש מהקודם שתארתי). ובקישורים יש עוד כמה אלטרנטיבות.
(ושוב אני מקפיץ לראש הפורום ענינים שנבלעו בthreadים לא להם
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)