שופינג ופאקינג

transman

New member
שופינג ופאקינג

(ושוב אני מקפיץ לראש הפורום ענינים שנבלעו בthreadים לא להם
)- בתור בעל נסיון בתחום הנה הגיגי: הדבר הראשון שניסיתי בתור פאקינג היה הקונדומים המלאים בג'ל. הבעיה העיקרית בשיטה שתמיד יש על הקונדומים שימון כלשהו (ואם אתם מכירים קונדומים לא משומנים נא פרסמו) שעושה את כל העסק מ ס ר י ח! אני לא מבין איך אנשים סובלים את זה ולמה עוד לא קם מרי אזרחי? נגד הריח השתמשתי בג'ל עצמו שיש לו ריח משלו אבל סביר ביותר. השתמשתי בבערך חמישה קונדומים לכל חלק ביצירה והם מעולם לא דלפו. מצד שני, בערך 3 שנים אחרי גיליתי אותם בארון יבשים ומצומקים, אז מידה מסוימת של נידוף כן קיימת. או שהזדקנתי. את העטיפה החיצונית הכנתי מjock strap שמצאתי בסופר-פארם, כמו שהציעו באתר. הנסיון השני והמאוד מוצלח שלי הוא עם ה-soft pack שהזמנתי מהאתר של good vibrations - אתר וחנות ממולצים בכל מקרה. הוא עשוי מחומר רך, גמיש וחוזר לצורתו המקורית בקנאות. אפשר ללבוש אותו בתוך בגד הים והוא אדיש למי כלור (מי מלח לא ממש ניסיתי). המגרעות: כשהוא נרטב מזיעה הוא נהיה דביק ואז צריך לשטוף אותו ולשים טלק (האתר מתריע נגד טלק, לדעתי מסיבה לא רלונטית). חלק מהלכלוך שמצטבר עליו לעולם לא יורד - החומר סופג זיעה ושאר ירקות - אבל נגד זה אני פשוט ממליץ להחליף אותו מדי שנה שנתים. מלבד זה הביצים פשוט קטנות לי מדי (וגם היו אנשים ששמו לב) אבל זה ענין אישי. במידה הגדולה הזין ארוך נורא (עד כדי שלא מצאתי איך לסדר אותו בתחתונים
) אבל הביצים עדיין די קטנות. שוב, ענין אישי. עכשיו אני מנסה מוצר ששנוי במחלוקת חזקה בכל מיני פורומים ומחירו מרקיע שחקים. היצרן הוא אוסטרלי שמתעסק בפרוטזות באופן כללי ובפרוטזות לנל"זים באופן פרטי. הפרוטזה עשויה מסיליקון צבוע במידת האפשר בצבע המותאם למשתמש (מקבלים דוגמיות צבע - אבל די היה קשה לי להחליט מה נראה טבעי) ובפנים יש סיליקון נוזלי. בעקרון אפשר לקנות דבק (וממיס לדבק) שמאפשר הדבקה לגוף, אבל צריך לגלח חלק משער הערווה והדבק לא ממש מחזיק. לדעתי זה כמו דבק של פלסטר. המראה של הפרוטזה מצא חן בעיני יותר מכל אלטרנטיבה, ויש הקפדה על פרטים וראליזם - אבל הוא עדיין נראה עשוי מסיליקון. גם המשקל והגמישות מרגישים לי נכון. מה שכן - לא ניסיתי אותו עדיין בבגד הים, ויש לי פחד שיווצר בו חור בנקודות חיבור (הוא הרבה פחות גמיש מהקודם שתארתי). ובקישורים יש עוד כמה אלטרנטיבות.

DarlingAdam

New member
אתם יודעים מה שמתי לב?

Photos by Spike Harris *מגחך לעצמי בשמחה על ההקשרים לבאפי*

ליטל ו

New member
תודה!

איזה יופי, תודה על כל המידע! גם אני קיבלתי המלצות חמות על Good Vibrations, אבל הזמנתי מהם ויברטור לפני כשנה, ובגלל איזו בעיה עם הדואר הוא לא הגיע. הם אמרו לי, ללא חביבות יתירה ואחרי כעשרים נסיונות להגיע אליהם, שזה חבל מאד אבל אין להם שום כוונות לשלוח לי את זה שוב, ויצאתי מהעניין בלי שום דבר מלבד הפסד של כמה מאות שקלים. ווא, המוצר השני שתיארת נשמע כל כך מגניב! <מקפצת> סליחה על החסך בכובד-ראש :) למה הוא שנוי במחלוקת? הוא נשמע ממש מרשים. כן, גם אני לא מצאתי מעולם קונדומים ללא שימון. דואגים לנו מראש, שלא נשתמש בהם בלי לובריקנט, ולוקחים מאיתנו את הבחירה להשתמש בלובריקנט כרצונינו או לא להשתמש בו בכלל, טצקטצקטצק. ומילא מרי אזרחי, אבל לפחות סרבנות מצפון!...
שמתם לב שאני עדיין בחומר שלי על תנועות מחאה?
אני מחבבת את הריחות נותנים לקונדומים בטעמים, למרות שבאיזשהו שלב נמאס שסקס מזכיר ריח של סוכריות זולות (אבל תגידו שזה לא גלאם רוק) :)

AlphaBeta

New member
קונדומים ללא שימון

בארה"ב לא הייתה לי בעיה למצוא קונדומים ללא שימון... אני מניח שאולי אוכל ל"ייבא" כמה לארץ.

AlphaBeta

New member
אין בעיה

מי שרוצה: חבילה של 12 עולה 6 דלור עם זכור לי נכון. תשלחו לי הודעה בפרטי אם אתם מועניינים. אני מגיע לארץ בקיץ, יותר מפורט בפרטי...

DarlingAdam

New member
המון תודה על כל המידע :)

ואוווו, אולי אתה תדע: דילדו מגומי כזה, מריח די רע. goodvibes טוענים שככה זה ואין מה לעשות (הייתם צריכים להזהיר, %$#@), אבל אולי יש פה למישהו טיפ איך להיפטר מריח של גומי כל כך חזק עד שהוא עושה כאבי ראש (ובזאת מחמיץ את ייעודו)?

למעלה