שופינג מקוון

שופינג מקוון

בשל אילוצים שונים אני בודקת את האופציות האלו בימים אלו ו... לא ממש הולך לי.

בתחום הבגדים - אני מחפשת בעיקר שמלות אם כי אפשרויות אחרות גם יתקבלו בברכה, אבל נתקלתי בעיקר בדגמים מצועצעים או over dressed. אשמח לקבל המלצות + זה באמת כזה פשוט לקנות בגדים כאלו בלי למדוד?!

בתחום ההלבשה התחתונה נראה שזה יותר פשוט, אבל אני חוששת מנושא המרת המידות... ואני מניחה שבתחום הזה יותר בעייתי להחזיר בטענה של אי התאמה. גם כאן אשמח לקבל המלצות לאתרים, במיוחד כי נתקלתי בלא מעט חברות שאני לא ממש מכירה ולא יודעת מה האיכות שלהן (ובחזיות איכות דיי נדרשת).

Fun Fair

New member

לגבי בגדים ושמלות- ניסית את asos.com?
אם הייתי במידה שלך הייתי חוגגת שם...

לגבי זיות- ניסית את פיג'ליבס?
אין בעיה מבחינת החזרה (כמעט מכל סיבה שהיא) ו"ליה לונדון" מזיקים חלק מהחברות שנמכרות באתר, אז את יכולה למדוד בארץ ולהזמין ברבע מחיר בחו"ל...

ברור שניסיתי

וממש לא אהבתי את מה שמציעים שם.

עדיין לא ניסיתי כלום בחזיות, אבל אני סומכת עלייך. מבחינת המידות - זה קריטי למדוד או שאפשר לסמוך על ההמרה?

Fun Fair

New member
טבלת המרת המידות שלהם מעולה!!!

עד עכשיו לא היו נפילות.

ממליצה גם לקרוא את חוות הדעת על הפריטים (לפעמים, אם יש דגם קטן מהרגיל, למשל- זה מצויין שם)

יש בעיה אחרת

מה זה הקשקוש הזה שהם עושים משלוחים לישראל רק במשלוח אקספרס וזה דורש לשלם עלות שמקבילה לחזייה נוספת?! וישראל היחידה ברשימה שמבצעים להם משלוח כזה. תסבירו לי איך לערב הסעודית אין להם בעיה לשלוח במשלוח רגיל ואלינו הם טוענים שיש בעיה? אם נהיה יותר קטנוניים - איך לירדן אפשר ואלינו לא?!

נראה שאני איאלץ לוותר, זה באמת מוגזם.

למעלה