שופינג תכשיטים מהחלומות ב-

שופינג תכשיטים מהחלומות ב-../images/Emo43.gif

מוכנים לשופינג תכשיטים מהחלומות? איך נראית חתונת החלומות שלכם? ספרו לנו על כך בפורום חתונות ואולי תמצאו את עצמכם בשופינג תכשיטים מפנק בשווי מאות שקלים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=146168161
השיווק בפייסבוק - עובד! מחר בין השעות 11:00-13:00 פורום שיווק באינטרנט וברשתות חברתיות יארח את רחל כהן - אומנית תכשיטי זכוכית וקרמיקה, אשר מצליחה לשווק את עצמה דרך הפייסבוק. כולם מוזמנים לשאול אותה איך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1182&MessageId=146140210

hmje4

New member
איך יכול להיות

שרונה מופיעה בlive בטלוויזיה ואין פה אף מילה על זה? היא הופיעה אתמול בערוץ הספורט אחרי ליגת האלופות (שילוב קטלני לדעתי). כנראה שצריך יותר בנים בפורום...

hmje4

New member
זהו, שלא ראיתי

זה היה בסוף התכנית (בערך בחצות). היא הופיעה עם יעל דקלבאום ומורין נהדר.

hmje4

New member
לדעתי זו לא פעם ראשונה

בהקלטה של `שחמט` (לפחות זו שיש לי) שומעים בהתחלה את מודי בראון. נראה לי שיכול להיות משעשע למדי דיאלוג בין רונה למודי.

הדר 0

New member
יואו אני שמעתי על זה באיחור!

מצטערת, ערוץ הספורט זה לא הצד החזק שלי.... אני בד"כ מגלה דברים כאלה וזה ידוע שצריך יותר בנים! קדימה להביא את החברים! (גם להופעות !!)

hmje4

New member
את החברים?! להופעות?!

אני לא רוצה לתאר את התגובות אחרי המשחק כשאמרתי "רגע, לאן אתם הולכים? יש רונה קינן בסוף".

הדר 0

New member
זה כי רונה זה שם של בחורה

ורוב האנשים לא מקשרים בין בחורות וכדורגל (כמוני). זה כמו שאתה תגיד לי שיש משחק אחראי הרונה, התגובה שלי תהייה זהה לזו של חבריך

hmje4

New member
אני לא חושב שזה קשור

אם זאת הייתה יהודית רביץ למשל, התגובה הייתה "עזוב אותך, כבר מאוחר" או משהו כזה. התגובה אתמול הייתה יותר בסגנון "מה אתה הומו?". אגב, יש שידור חוזר היום ב18:45 בsport5+

תמרוש5

New member
חחחחחח

ואני רבתי שעות עם חבר שלי על השלט, הוא כל שניה ניסה לשים לי ערוץ הספורט אבל בסוף ניצחתי.. אז כנראה שפספסתי.

מה היה שם? :0

דווקא סביר שבאותו ערב ראו אצלנו בקומונה ערוץ הספורט (צופים שם בדבר המעיק הזה יותר מדי
), אבל בטח העבירו/כיבו/הלכתי לישון לפני הרונה. הו, הפספוס

למעלה