שופכת את הלב הבוכה!

שופכת את הלב הבוכה!

קצת מיואשת ומרגישה זקנה...
אז ככה..אני לא עובדת..לא עובדת זה כלום, לא עובדת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן! הייתי בחו"ל, ארגנטינה, סין, ספרד חזרתי בינואר.. קשה לי נורא ללמוד, אני באוגוסט בת 23 ואל עשיתי כלום בחיי! קשה לי ללמוד, יש לי בעיית זיכרון אולי אני מגזימה עם החרא הזה אבל זה פשוט חרא! אף פעם לא ידעתי באמת מה אני רוצה ללמוד או לעבוד בו, כל פעם זה היה משהו אחר, תמיד אהבתי ילדים, זה פשוט קסם, אז פתאום בא לי החלום להיות מורה ביסודי, הילדים הקטנים פשוט שוס!!! אבל מה??? יש לי בגרות וחצי, זה אומר להשלים את כלללללל הבגרויות מחדש אחרי שניסיתי להשלים ולא הלך, יותר נכון, בכולן נכשלתי, ואז לעשות פסיכומטריייייייי ולימודים 4 שנים, יהיה לי תואר בגיל 30??? בגיל 30 אני !אנסה! למצוא את מזלי בתור מורה??? אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך למה אני טיפשה?:'( נב: יצאתי קצת ערסית עם ה"שוס" וסוף המילים הארוכות..זה מיאוש

NEO83

New member
אני מכיר אנשים

שבגילאי ה30+ רק מסיימים ללמוד... את רק בת 23, את מאוד צעירה ויש לך עוד זמן ללמוד!!!!

קודם כל תרגעי

כל מה שהיית צריכה זה טריגר כדי להעלות את עצמך על המסלול הנכון... וזה נראה שהטריגר הזה הגיע. פשוט תתחילי להשלים את מה שאת צריכה להשלים... זה לא יקרה מעצמו. ובלי רחמים עצמיים.
Stop dreaming, start something When it's in your hand just start anew​

23 זה ממש לא מאוחר להתחיל ללמוד.

יש גם אנשים שמתחילים בגיל הרבה יותר מאוחר. אני אומרת שאף פעם לא מאוחר, אל תסתכלי על זה שרק בגיל 30 תסיימי ללמוד. תסתכלי על זה שתגיעי לגיל 30 ותוכלי להגיד לעצמך שלא וויתרת על זה. מעבר לזה, שיש המון מקצועות שלא מצריכים תואר. יש שלל קורסים בלימודי תעודה שנותנים מקצוע. את פשוט צריכה לבחור מה הכיוון שלך ומה מעניין אותך...

Purple Mushroom

New member
לא נורא.

תנסי, ויהיה בסדר. תומך בתגובות שמעלי. אל תחשבי רחוק מידי, לעוד 7 שנים. תחיי בהווה, תגידי תודה על מה שיש, על הקיים. שאיפות לעתיד. ופעולה בהווה. בהצלחה
:)...

למעלה