שופכת- מותר

שופכת- מותר../images/Emo35.gif../images/Emo92.gif

טוב אז זהו נשברתי סופית יום רביעי לאחר בדיקה לא סימפטית נוספת נמצא שלקטן יש רפלוקס רציני וצריך להמשיך להשגיח עליו 24 שעות ביממה ואני מסמורטטת לחלוטין ומרגישה כל כך מרוקנת שלא נשאר לי מה לתת
בשבת דווקא ישנתי כמה שעות טובות אבל כל מה שיכלתי לחשוב עליו כשהתעוררתי זה שתכף אני צריכה שוב לטפל בו והתחלתי לבכות
בעלי יאמר לזכותו לקח את העסק רציני ומאד עוזר (יחסית כמה שהוא יכול) מצד שני במחלקת אמא וחמות אין כמעט עזרה וכל קבלת עזרה מלווה בבליעת המון
ים כך שבאיזשהו שלב אני יותר עצבנית ומתוסכלת וזה כבר לא שווה פשוט בחישוב של רווח- הפסד אהה וגם זהו אני לא חוזרת לעבודה ונאלצת להתפטר למרות שגם ככה היו מפטרים אותי (אבל אז הייתי מרוויחה עוד חודשיים של שכר) בגלל הטיפול בנדבי כך שגם דאגות כלכליות מצטרפות עכשיו אופפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!! מצטערת על האורך אבל הייתי צריכה לשפוך

Arfilit

New member
אויייי ../images/Emo24.gif

שולחת חיזוקים. לגבי העבודה - לא יודעת באיזה תחום את עובדת - ואיזה מין בני אדם הבוסים שלך - אבל יש לעתים אפשרות לקבל את הפיצוי גם אם מתפטרים. צריך לזכור שעל פי חוק הם היו אמורים ממילא להפריש אחוז מסויים לטובת פיצויי פיטורים - אז אולי בשיחה מלב אל לב - הם יבינו וילכו לקראתך. אגב - בן כמה נדב? יכול להיות שהוא בגיל שאת בכל מקרה מקבלת פיצויי פיטורין אם את מתפטרת על מנת לטפל בו?

נדב בן חודשיים עוד 3 ימים כך

שההתפטרות נחשבת כפיצויים אבל אני לא אקבל פיצויים כי אני עובדת זמנית

קלריסה

New member
../images/Emo178.gif אכן הרבה טרדות

למה הכוונה רפלוקס, בפליטות? ומדוע זה אומר שצריך לטפל בו כל כך הרבה שעות? בן כמה הוא? עד כמה שידוע לי, אם את עוזבת את העבודה לפני שמלאו לפספוס 10 חודשים, זה נחשב כאילו הם פיטרו אותך. אגב, זה היה ברור לך שהיו מפטרים אותך בכל מקרה? אניווי, חיבוק גדול, אבל וירטואלי, כי נורא לח היום, חבל להזיע בשביל זה

כן יש לו רפלוקס- הקאות לא פליטות

ועוד עושה הפסקות נשימה בעיקר מתוך שינה (פעם מצאתי אותו כחול!!!) אז השגחה 24 שעות ביממה היא הכרח ותודה על החיבוק באמת נורא חם...

מאי261

New member
התפטרות לצורך טיפול בילד

דינה כפיטורין - כלומר מגיעים לך פיצויים. הבייבי נמצא בבית? מה זה אומר השגחה 24 שעות? מישהו ער לידו כל הזמן? שולחת

אני נחשבת עובדת זמנית כך שלא

מגיעים לי פיצויים משהו סמלי הופרש כל חודש למשכורת... מה שכן יש לי 4 חודשי אבטלה בתקווה שהדברים יסתדרו עד אז וכן מישהו חייב להיות ער לידו 24 שעות ביממה תודה
קרין

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שזה מעודד קצת...
נשמע שאת צריכה עזרה... אין לי מושג איפה את גרה. ויודעת מנסיון עד כמה הטיפול בילד עם ריפלוקס מתיש... ואצלנו גיא יונקת - רק יונקת, כך ש90% מהטיפול עלי... בקיצור מבינה אותך לגמרי... ואשמח להקשיב לעודד ואף לעזור אם את גרה קרוב... POOH

למעלה