שופרו תגרמן ממשיכים להכחיש

שופרו תגרמן ממשיכים להכחיש

היום, חג שני של ראש השנה תקעו בעלי התקיעה בשופרות בבתי הכנסת. לעומת זאת, בעלי התקיעה של גרמן תוקעים לנו כאן בפורום. זה התחיל בתקיעה גדולה, עבר לתרועה, ונגמר בשברים, מה זה שברים - רסיסים. שלטון מרצ בהרצליה, ספינת הדגל של מרצ בכל המזרח התיכון ובכל היקום כולו, משתמשת בכלים אנטי דמוקרטיים על מנת להשתיק את העיתונות. ומי שמשתיק את העיתונות - אינו ראוי להנהיג, לנהל ולרכז לא רק את הרצליה, אפילו לא שכונת פחונים באמריקה הדרומית. שיטות של רפובליקת
לא יתקבלו פה, זה גרוע מסרטן - גם אם עשו כמה כיכרות ושיפצו כמה רחובות. מה שעוד חמור - הוא נסיון ההסתרה האקטיבי - אשר יעלה להם ודאי ביוקר - הציבור לא אוהב מאפיונרים הפועלים במחשך, מחליפים את הבגדים עם שחר ומגיעים לעבודה בבוקר, ירוקים בחוץ ושחורים מבפנים, מחוייכים כאילו כלום לא קרה.

mbr10

New member
מרגליות

פיך שופע מרגליות אולי נחליף את השם לארון קיר או שנעניק לך את
אתה כל כך אטום שאינך מנסה לראות לשמוע ולהבין, זה בסדר המשך להסתתר מאחרי הקיר דוברי גרמן הם אנשים מבינים וגם רחמנים ולכן לא נלעג יותר לבורותך.

הוי אני מתבייש בך mbr10

קהילה דמוקרטית לא הייתה מפעילה שופר כמוך, אתה כנראה שופר של החלק העיקרי, השחור, אשר אני מאד מקווה שיגיע לסוף דרכו הפוליטית בעוד כ 30 יום. שני מושבים באופוזיציה זה די והותר (עם רשפי יהיו לכם שלשה - ואולי עם פלטי ארבעה - אכן אופוזיציה לתפארת) ואת החובות הכספיים שלכם תשלם מרצ??. (אם היא תשלם, כפי שאמרנו - לא מאמינים לכם).

Tami me

New member
הבעיה זה לא התקיעות כאן בפורום

זה הכסף הקטן הבעיה היא מה שגרמן תוקעת לנו כל השנה שמתי לב שנושא הפחדת העיתונות מאוד מטריד אותך ואני חושבת שכבר ניסיתי להסביר זאת כאן - הכל בא מאהבה! אם לא הבנת איך סותמים פיות מתוך אהבה כנס לקישור שלנו ושם לחץ על קישור הסירטון ובתפריט לחץ על "הפיה הטובה" ותקבל הסבר מלא לילה טוב

Tami me

New member
מטעם עצמנו

אני יודעת כי אתם חיים בהיסטריה מפחד שאלי לנדאו יחזור. אבל אף אחד לא נותן לנו חסות. מדובר בכמה חברה תומכים ומסייעים. אני למשל טובה בדברת, בכתיבה ואפילו בשירה (כמו שיכולתם לראות) ועוזרים לנו בהעלאת החומר למדיה. הכל כמובן בהתנדבות למען עירנו ולא על מנת לקדם איזשהו מועמד, לקבל ג'וב או לקבל שכר. בקיצור הקישור מטעם תושבים שאיכפת להם. לילה טוב.

למעלה