שופרסל אונליין שלחו את כלל המוצרים היקרים ו"שכחו" חלב

הזמנו סל מוצרים בשופרסל אונליין. כל המוצרים היקרים הגיעו. חלב "שכחו". השליח אמר:תפנו למרכז.
המציאות היא שעבור חלב!!! צריכים לנסוע במיוחד לקנות בחנות אחרת. כלומר, רצינו לחסוך זמן, ובסוף חייבים לבזבז זמן וכסף,?ו...עצבים. ולא מדובר במוצר ש"אזל". מוצר בסיסי הכרחי שברור שקיים במלאי.

דיברגנט חדש

Well-known member
הזמנו סל מוצרים בשופרסל אונליין. כל המוצרים היקרים הגיעו. חלב "שכחו". השליח אמר:תפנו למרכז.
המציאות היא שעבור חלב!!! צריכים לנסוע במיוחד לקנות בחנות אחרת. כלומר, רצינו לחסוך זמן, ובסוף חייבים לבזבז זמן וכסף,?ו...עצבים. ולא מדובר במוצר ש"אזל". מוצר בסיסי הכרחי שברור שקיים במלאי.
יאמר לזכותם שהשירות לקוחות שלהם מעולה ובמקום לפתוח כאן שרשור יבבנות, היית שולח להם הודעה ומבקש שישלחו לך את החלב ששכחו.
שליח מיוחד היה מגיע אליך למחרת פנייתך ובזה נגמר הסיפור.

לא יודע לגביהם, מעולם לא הזמנתי אצלם.

כן הזמנתי אצל אחרים, ותמיד יצאתי מבואס.

מוצרים שלא מגיעים, מוצרים שאין במלאי, מוצרים שגויים, הגעות שלא בזמן, וכיוצא בזה.

אני עם הזמנות אונליין מסופרים ישראליים סיימתי.

מפנה לעצמי שעת בוקר בשישי כשאני וכמה עובדים מנומנמים היחידים בחנות, וקונה מה שאני צריך, במדוייק, ואף פעם אין טעויות.

אני מרגיש שהליקוט, אספקה ושירות לקוחות של עצמי הוא שופרא דשופרא.

כשהאספקה מסופרים תתחיל להיות באיכות של הזמנות מאמזון, אולי אשנה את דעתי.

SicTransit

Active member
" שעת בוקר בשישי" בסופרים בסביבתי (רמי לוי, שוק העיר, יינות ביתן) רחוקה מאד מלהיות כזאת בה "אני וכמה עובדים מנומנמים היחידים בחנות".

raya

Well-known member
אנחנו יוצאים ביום שישי אחה"צ לקינג סטור או דבאח (דבאח סוגרים בשעה 15).
אין הרבה אנשים והמחירים זולים.

evike

Well-known member
מנהל
לא יודעת אם סופר פארם און ליין נחשב אצלך ל"סופר".
השבוע הזמנתי מהם מוצרים. בפעם הראשונה. השליח אמור היה להגיע למחרת, הגיע ביום הקניה. הגיע בדיוק כל מה שהזמנתי. כשמוצר היה במבצע, הוא התעדכן ברגע שלחצתי על הוספה לסל הקניות. המשלוח היה חינם, כי עברתי את סכום המינימום לקניה. (240 ש"ח)
קיבלתי סמס מתי בערך יגיע השליח, וכל הזמן היה עידכון של ההגעה. כשהיה קרוב, השליח אף צילצל אלי. היה חשוב לו להודיע, כי בשל הקורונה ההזמנה מונחת ליד הדלת, השליחים לא נכנסים.
השליחים הם של חברת גט דליברי. יעילים מאד.
האמת, הופתעתי לטובה.

raya

Well-known member
לא יודעת אם סופר פארם און ליין נחשב אצלך ל"סופר".
השבוע הזמנתי מהם מוצרים. בפעם הראשונה. השליח אמור היה להגיע למחרת, הגיע ביום הקניה. הגיע בדיוק כל מה שהזמנתי. כשמוצר היה במבצע, הוא התעדכן ברגע שלחצתי על הוספה לסל הקניות. המשלוח היה חינם, כי עברתי את סכום המינימום לקניה. (240 ש"ח)
קיבלתי סמס מתי בערך יגיע השליח, וכל הזמן היה עידכון של ההגעה. כשהיה קרוב, השליח אף צילצל אלי. היה חשוב לו להודיע, כי בשל הקורונה ההזמנה מונחת ליד הדלת, השליחים לא נכנסים.
השליחים הם של חברת גט דליברי. יעילים מאד.
האמת, הופתעתי לטובה.
גם אני הזמנתי פעם בסופר פארם (משלוח תרופות עד הבית). אמנם לקחו דמי משלוח של 29.90₪, אבל החזירו לי אחר כך. (מעל גיל 75 אם אני זוכרת נכון יש פטור מדמי משלוח).
הזמנתי גם באיב רושה מוצרים - הגיעו בזמן , השליח התקשר כאשר היה קרוב לבית.
משלוחים מהסופר אנחנו לא עושים.

למעלה