שוקולד בבצק עלים: איך לשפר?

LM817

New member
שוקולד בבצק עלים: איך לשפר?

יש איזה מתכון ל"עוגה" פשוטה ביותר: שמים חפיסת שוקולד על בצק עלים, סוגרים "כמו חלה" ואופים.
יוצא לדעתי מתוק מדי ומשעמם. חשבתי אולי להוסיף אגוזי מלך. מה עוד כדאי לשים: שני שוקולדים? יש לי גם לבן וגם שוקולד חלב. אולי חמאת בוטנים או שזה לא קשור? יש ריבת פתל. יש ריבת חלב. יש נוטלה.
 

LM817

New member
לא אוהב קוקס

ואני מעדיף עלים על שמרים (שמרים זה יותר מדי מתעסקות וזה בקושי עולה לי).
 
אוהבת לשלב עם שוקולד

ממרח חלוה או שערות חלבה,
קרם שקדים ושקדים
פצפוצי חמאת בוטנים
אגוזים שונים.
מרשמלו קטנים
גרדת תפוז/לימון
אישית לא אוהבת את העוגות בהם מניחים שוקולד שלם . מעדיפה להמיס עם מעט שמנת מתוקה
 

michal@gal

Active member
מנהל
במקום בצק עלים רגיל

אפשר לקנות בסופרמרקט בצק שמרים עלים.
לשים עליו נוטלה ואגוזים במקום טבלת שוקולד שלמה.
לסגור לפי הרצון - כמו חלה או כמו רולדה.
 
למעלה