שוקולד בבצק עלים: איך לשפר?
יש איזה מתכון ל"עוגה" פשוטה ביותר: שמים חפיסת שוקולד על בצק עלים, סוגרים "כמו חלה" ואופים.
יוצא לדעתי מתוק מדי ומשעמם. חשבתי אולי להוסיף אגוזי מלך. מה עוד כדאי לשים: שני שוקולדים? יש לי גם לבן וגם שוקולד חלב. אולי חמאת בוטנים או שזה לא קשור? יש ריבת פתל. יש ריבת חלב. יש נוטלה.
יש איזה מתכון ל"עוגה" פשוטה ביותר: שמים חפיסת שוקולד על בצק עלים, סוגרים "כמו חלה" ואופים.
יוצא לדעתי מתוק מדי ומשעמם. חשבתי אולי להוסיף אגוזי מלך. מה עוד כדאי לשים: שני שוקולדים? יש לי גם לבן וגם שוקולד חלב. אולי חמאת בוטנים או שזה לא קשור? יש ריבת פתל. יש ריבת חלב. יש נוטלה.