שוקולד
כמו שכבר נאמר פה בהזדמנויות אחרות, השאלה היא תמיד לאיזה שוקולד מיועד המתכון. מתכונים כאלו, שמגיעים בלי ציון סוג השוקולד והיצרן, נראים לי תמיד כמו תרגילים של שף ב"איך לא ניתן לקהל את כל הסודות כדי לייצר טוב כמו שאני מייצר אצלי". אין סודות. יש רק בחירה של חומרי גלם נכונים. ומרבית השפים לא אוהבים לגלות את הבחירה שלהם, כי זה מה שמייחד אותם מאחרים. מה שאומר שאם תכין טראפלס כמו במתכון, תקבל טראפלס, אבל לא טובים כמו טראפלס שהיית יכול להכין אם היית בוחר מתכון ממקור אמין, שמציין במדוייק באילו חומרי גלם להשתמש.