שוקולד - הגרסה האוסטרלית

ניחוש פרוע:

היא כנראה ממוצא כזה שחג הפסחא הוא מבחינתם אירוע מספיק חשוב כדי לצאת עבורו מהבית וללכת לחפש ביצי שוקולד במגרש מירוצים.
האירוע הוא מקולפילד כי שם נמצא ה-Caulfield racetrack.
&nbsp
נראה לי שניסיון למצוא את ה"נקודה היהודית" הוא במקרה זה לא הרעיון הכי טוב.

TumbiUmbi

New member
קראתי את הכתבה

וכן, יש מצב (ואני מקווה) שהיא לא משלנו, אבל בשנים שאני גר כאן, חלקן באזורים קצת פחות אקלוסיביים, אני לא זוכר התנהגות כזאת של אוסטרלים. מצד שני מי יודע, הכל אפשרי (גם שמישהו שפסחא לא ממש מעניין אותו, ילך לחפש ביצים עם הילדים, בכל זאת גרים כאן).

נותרתי בלתי משוכנע.

מהכתבה משתמע בבירור שההתנהגות הזו היא לא מקרה בודד, אלא מקרה קיצון של מגמה שקיימת כבר שנים; האם אנחנו מניחים עכשיו שכל ההורים החצופים הללו הם ממוצא אחיד? נשמע לי מופרך.
&nbsp
ולגבי התנהגות חזירית באופן כללי, אפנה אותך לציטוט מהכתבה:
"It's like a frenzy," Mr Turner said. "It's like opening the doors of Myer on the first day of the sales."
&nbsp
כאן, אני מקווה שתסכים איתי, הנקודה היהודית היחידה היא בכך שהמייסדים של Myer היו יהודים. הקונים, מה לעשות, אוסטרלים רגילים מכל שכבות העם.

TumbiUmbi

New member
אל תרתח מר עזריאל.. אל תרתח..

יכול להיות שזאת הייתה אמא אוסטרלית ממוצעת שרצתה קצת יותר שוקולד ממה שהייתה (או ליתר דיוק הילדים שלה) צריכה לקחת. מאחר ואף אחד מאיתנו לא יכול לומר מה המוצא שלה בוודאות בוא נסכים שאין צורך להסכים או לשכנע.. רק שעדיף שזה לא יהיה בארץ ולא כאן.
&nbsp
ואם כבר.. יש כרגע 50% על כל השוקולדים של איסטר (ביצים, ארנבים וכד') ב bigw, kmart.. שלא יחסר..
&nbsp
אחלה יום

למעלה