שוקולד חלב בפאי שוקולד
החלטתי להכין פאי שוקולד לשבת...
שלחתי את בן זוגי עם רשימת קניות וכתבתי 'שלוש חבילות שוקולד'.
כנראה ששכחתי לציין איזה והוא חזר עם שוקולד חלב ולא מריר, כפי שכתוב בכל המתכונים.
עד כמה זה נורא? שוקולד חלב יישרף מהר יותר בתנור? טעמו יהיה פחות טוב?
אשמח לעזרה
החלטתי להכין פאי שוקולד לשבת...
שלחתי את בן זוגי עם רשימת קניות וכתבתי 'שלוש חבילות שוקולד'.
כנראה ששכחתי לציין איזה והוא חזר עם שוקולד חלב ולא מריר, כפי שכתוב בכל המתכונים.
עד כמה זה נורא? שוקולד חלב יישרף מהר יותר בתנור? טעמו יהיה פחות טוב?
אשמח לעזרה