שוקולד חלב בפאי שוקולד

cheli89

New member
שוקולד חלב בפאי שוקולד

החלטתי להכין פאי שוקולד לשבת...
שלחתי את בן זוגי עם רשימת קניות וכתבתי 'שלוש חבילות שוקולד'.
כנראה ששכחתי לציין איזה והוא חזר עם שוקולד חלב ולא מריר, כפי שכתוב בכל המתכונים.
עד כמה זה נורא? שוקולד חלב יישרף מהר יותר בתנור? טעמו יהיה פחות טוב?

אשמח לעזרה :)
 

y o y o i t

New member
תלוי במתכון

שוקולד חלב מתוק יותר ולכן ישפיע על כמות הסוכר במתכון
שוקולד מריר מוצק יותר ולכן ישפיע על כמות הנוזלים במתכון וכן על היציבות הסופית של הפאי...
בקיצור,
עדיף להיצמד למתכון ולמרכיבים בד"כ כשמדובר על שוקולד. אבל לא יודעת לגבי המתכון שלך...
 
למעלה