שוקולד לא הבנתי לאן נעלמת לכן אני שולח

בזאת אני מכתירה את ../images/Emo47.gif השבוע

לאישה שמזמן לא דופקת חשבון ועמדה בכבוד ובאצילות בפני התקשורת.

פייטוש

New member
שוקולד לא הבנתי לאן נעלמת לכן אני שולח

קינוח כדורי שוקולד ופירות תות שדה מה שאנחנו קוראים לכדורים כדורי הרגעה

וואלה פייטוש עשית לי חשק ל..../images/Emo8.gif

לקלמטינה
איזה צלחת יפה סדרת!
השבוע קבלנו מעשר מחבר פרדסן וטעמנו לראשונה קלמנטינה-תפוז מאד מיוחדת וטעימה, שפותחה במיוחד לשוק האירופאי. היא נראית כמו תפוז קטן ופחוס , קליפתו מחוספסת עם גבשושיות , הקליפה מתקלפת בקלילות ללא מיץ וללא אתר על הידיים הפרי עסיסי מאד מתוק וללא חרצנים. שמו הוא אור, והוא מיועד בעיקר ליצוא . למרכולים הוא מגיע בקושי וגם אז הם מפזרים אותו עם סוגי קלמנטינה אחרים מחירו כ 6 ש"ח לק"ג
מסתבר שהאירופאים המפונקים לא אוהבים להתעסק עם כל הלוגיסטיקה של קילופי תפוז ומיץ שמרטיב את הידיים, הראש הישראלי המציא את התפוז הזה וכולם מרויחים.

../images/Emo45.gif מצטרפת לטקס ההכתרה

אברם לא חייב לאפחד דין וחשבון ושיצאו להם מהוורידים.
אשת שבוע נוספת לדעתי היא אותה מתרגלת שקיימה יחסי מין עם התלמיד שלה. את עצם המעשה שלה אני מגנה בכל פה, למרות שנראה לי שזה היה בהסכמה, ולא היה כאן חלילה אינוס או כפייה. אני מניחה שהיא קבלה מהגברבר הצעיר, את כל מנת החום והאהבה שחסך ממנה בעלה המאצ'ו, שרץ לתקשורת ומונע בעדה לראות את ילדתה התינוקת, וזו ודאי הסיבה העיקרית שלה לחשוף עצמה ולדבר בפתיחות אצל אברי גלעד. בתום התכנית חשבתי כמה החברה שלנו צבועה
חמש דקות לפניה התראיין רמי קלינשטיין שחי עם בחורה שיכולה להיות הבת שלו וכולם מחאו לו כפיים ועברו לסדר יום. ז'תומרת גבר שחי עם פרגית צעירה זה לגיטימי , אשה יוק!

למעלה