"שוקולד לא זורקים" (וגם לא קוקוס)

motip3

New member
"שוקולד לא זורקים" (וגם לא קוקוס)

זאת ללא ספק אחת האימרות המפורסמות של הפורום ושל שוקוליטיירים בכלל.... גם כשמשהו לא מצליח או לא יוצא בדיוק כמו שרצינו תמיד אפשר לעשות איתו משהו.
זה התחיל מכך שהוזמנו ביום שבת לבראנץ' משפחתי. אז הכנתי באונטי וגם החלטתי לנסות להכין טראפלס קפה והל. הבאונטי יצא טוב מאוד, אבל הטראפלס כנראה כתוצאה מטעות בחישובי כמויות ו / או בתנאים / טכניקה התערובת יצאה נוזלית מידיי ולא היה לי זמן להתעסק עם זה ולתקן.... וכשראיתי שהמשפחה מתחילה לאכול את זה עם כפית החלטתי שהגיע הזמן להכניס למקרר וכשנחזור מהבראנץ' להחליט מה לעשות עם זה.
אז מה היה לי? עודפי תערובת קוקוס עשירה של הבאונטי ותערובת טראפלס שהופכת די נוזלית כשיוצאת מהמקרר. המסתי את תערובת הטראפלס בטעם קפה והל לקחתי תבנית סיליקון כתומה עם שקעים ומילאתי שליש ממנה בתערובת הטראפלס. לקחתי את הקוקוס שנשאר וגלגלתי ממנו כדורים קטנים והנחתי בכל אחד מהשקעים. כיסתי הכל עם תערובת הטראפלס ולמקרר. לאחר התייצבות טימפררתי שוקולד לטבילה. מרחתי את הבסיס בשוקולד ולאחר שהתקשה הוצאתי מהשקעים טבלתי בשוקולד והנחתי להתקשות. וזה מה שיצא.
 
למעלה