שוקולד לפני אימון אירובי

מקסימה1

New member
שוקולד לפני אימון אירובי

אני מאד אוהבת שוקולד. אני יודעת שזה משמין אבל במידה ואני אוכלת שני חטיפי מיני לפני אימון, יש סיכוי שהם יישרפו?מעבר זה האם הסוכר נותן אנרגיה??
 
יש פורום חדר כושר...אבל אני ינסה

לפי דעתי ואני לא בטוחה למרות שאני פריקית של ספורט עדיף לאכול את השוקולד אחרי האימון !! ובכלל עדיף לא לאכול ממש לפני אימון אלה חצי שעה שעה לפני ... וארוחה כבדה בכלל 3-4 שעות לפני!! אבל לפי הניסוח של השאלה שלך אני מבינה שאת בעצם רוצה לאכול את השוקולד כדי שהוא ישרף בזמן האימון אז אחרי אימון עדיף סוכר (למרות שפרי כמובן שעדיף) ומבחינת אנרגיה אז שוקולד זה קופאין מעלה את הסוכר בדם במהירות אבל גם באותה מהירות נחלש ולא נשאר הרבה זמן בדם לכן עדיף פחמימות בתור אנרגיה זמינה לפני אימון (הרבה לפני אימון כי פחמימות זה כבד) שוקולד יש בזה התרונות אז אם את מטורפת על שוקולד תעדיפי את המריר ומהטובים שיש כמה שיותר גולמי ועם קאקאו (יש גם שוקולד חרובים אני לא מליצה!! רק ציינתי עובדה :)) ותאכלי שוקולד תהני אבל אין קשר בין שוקולד לאימון ולאנרגיה !!! תתאמני ותהני זה מה שבאמת חשוב!!!!
 
שוקולד

לא כל כך ברורה לי השאלה, 2 חטיפי שוקולד ליום לא נחשבים הרבה, ומה "יישרף" תלוי בסה"כ ההכנסה הקלורית שלך לעומת ההוצאה. ספורטאים ייצטרכו גם לרחת בחשבון את כמות השומן בחטיפים מסוג זה. סוכר מספק אנרגיה. בשוקולד יש לא מעט רכיבים "טובים" (מגנזיום, נוגדי חימצון ועוד) תמשיכי לאהוב אותו ולאכול אותו במידה.
 
למעלה