שוקולד מריר שהומס עם חמאת קקאו

keren1

New member
באופן תארוטי

השוקולד וחמאה הקקאו אמורות להתגבש בחזרה.... הייתי שומרת בכלי פלסטיק אטום ליד השוקולד (במזווה) אבל חכי לתשובה מוסמכת של קונרד!!
 

ranlevy

New member
אפשר לשמור לשימוש חוזר

גם בשוקולד הרגיל יש חמאת קקאו, ובתערובת שלך יש פשוט יותר חמאת קקאו מאשר בשוקולד הרגיל, אבל הוא עדיין שוקולד. אפשר לשמור אותו ולהשתמש שוב בדיוק כמו ששאריות של שוקולד רגיל ניתנות לשמירה ושימוש חוזר. אני לא יודע לאיזה שימוש היית צריכה את התערובת, אבל תזכרי שלשימושים מסויימים צריך לטמפרר אותה. -- רן.
 

קונרד

New member
חמאה הקקאו הופכת את השוקולד

לרך ודליל יותר. אני למשל מדללת שוקולד בחמאת קקאו כדי להשיג ציפוי דק ככל האפשר בלי מאבקים... בכולופן, לאחר הופת חמאת קקאו יש סכנה מוחשית שבחום התלביבי השוקולד יהיה חשוף יותר להמסה בטמ"פ החדר. אי לכך- הייתי מקפיאה עד לשימוש נוסף. כמה שוקולד נשאר לך?
 

קונרד

New member
נשמע לי הגיוני. חם נורא בימים אלו

בעיר. אם את יודעת שתשתמשי בתקופה הקרובה את יכולה לאכסן במקרר ולקוות שלא יתפוס לחות.
 
למעלה