שוקולד ספח לחות

djahiz

New member
שוקולד ספח לחות

600 גר' שוקולד מריר (קליבו, נקנה בספייסז) אוחסנו במקרר הביתי. כשעה וחצי לפני הטמפרור הוצאתי אותם מהמקרר כדי לא לגרום למעבר טראומתי למטבח הממוזג. עדיין השוקולד ספג לחות והיה צמיגי מכדי לטמפרר. האם יש דרך להחזירו למוטב?
 
למיטב ידיעתי, לא.

באופן כללי, לא רצוי לשמור שוקולד במקרר, ואם כן, אז רק אחרי נקיטת צעדים מונעים -- לארוז כך שיהיה כמה שפחות אוויר, לאטום טוב-טוב, ורק אז להכניס למקרר. בדרך החוצה - כמו שנעשה - להוציא החוצה, לתת לחבילה להגיע לטמפרטורת החדר, ורק אז לפתוח.
 

djahiz

New member
תודה...

תודה על ההסבר. אם לא לפרלינים, ישמש למטרות מתוקות אחרות
 
למעלה