שוקולד צבעוני
באחד האתרים של חנויות האפיה למיניהן נתקלתי בשוקולד צבעוני:
http://www.matok.net/article429.html
האם יש לו ערך כלשהו מעבר להפעלה חביבה עם ילדים? האם אפשר לשלב אותו בגנאש, למשל (להוספת צבע מיוחד)? ולגבי הטעם - היכן ממוקם על הסקאלה שבין טעים לבלתי אכיל?
באחד האתרים של חנויות האפיה למיניהן נתקלתי בשוקולד צבעוני:
http://www.matok.net/article429.html
האם יש לו ערך כלשהו מעבר להפעלה חביבה עם ילדים? האם אפשר לשלב אותו בגנאש, למשל (להוספת צבע מיוחד)? ולגבי הטעם - היכן ממוקם על הסקאלה שבין טעים לבלתי אכיל?