שוקולד שומרים כמובן במקרר ושוברים

מחשבות

New member
שוקולד שומרים כמובן במקרר ושוברים

לחתיכות בעודו סגור בנייר הכסף ובעטיפה. כל הפירורים נשארים בפנים ולא מוציאים להורג את הילדים.

SmellyOne

New member
../images/Emo31.gif

מצטערת.. לא מסכימה. לשים שוקולד במקרר זה חטא בדיוק כמו לשים יין במקרר. זה מאבד את כל הטעם שלו... לפעמים גם מקבל טעם לוואי של מקרר (אם שמים שוקולד פתוח..) ובכלל כל מיני דברים לא רצויים. אצלנו בבית יש מגירה מתחת לתנור כך שכשהתנור דולק אז הדברים במגירה טיפה מתחממים... זה המקום לשים שוקולד!! הוא טיפה טיפה נמס אבל שומר על הצורה שלו ונשאר עמיד.

SmellyOne

New member
ואגב...

תודה לך על כל הטיפים, באמת נחמד מצידך.. אבל למה לא לצרף את כולם בהודעה אחת?
מבזבז מקום ודוחק הודעות אחרות לפינה...

מחשבות

New member
כל טיפ הוא עולם ומלואו. לפעמים יש

מקום להפשיך ולדון. ובקשר לשוקולד? רק במקרר ורק עטוף היטב.

itaf10

New member
שוקולד בתנור? עוד לא שמעתי...

שוקולד מומס ואחר כך מתקשה מחדש... לא מומלץ... עדיף לאחסן אותו במקרר עטוף היטב, לא מקבל ריח לוואי, תלוי צורת האיחסון שלו...

BloodySkunk

New member
לא בתנור..

יש הבדל. זה במגירה שמתחת לתנור... זה פשוט מעלה את השוקולד בעוד שתי טמפרטורות מטפרטורת החדר ועושה אותו ט-ע-י-ם.

dafgol

New member
לא במקרר !!!!!!!!!!!!!!!

הוא מאבד טעם וארומה ומשנה את המרקם שלו.

מחשבות

New member
נכון. אבל בכל מקום אחר הוא שומר על

צורתו בכלל. המריר לא מתקלקל בכלל משום ריכוז הסוכרים הקטן וככל שהוא משובח יותר, כך יישמר יותר.

anati31

New member
מי אמר ששמנה זה רע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מענת שנחשבת למלאה וגאה

ID3D

New member
רע, רע מאוד

א) הם אתה משמין זה מראה את כמה אתה שולט על עצמך ושם לעצמך גבולות. ב) זה לא יפה, אין מה לעשות, ככה זה. ג) מה רע אומרים רק אלה שלא יכולים לשמור על הגוף בסדר, או שעצלנים מדי לעשות ספורט, אז הם מחפשים מבוא. ד) זה לא בריא. ה) זה מראה על אופי חלש.

anati31

New member
איציק יקירי...

א.אני מאוד שולטת בעצמי! ב.אני יפה! ג.אני מזמינה אותך לתחרות שחייה, משחק באולינג.. ועוד..! ד.אני מאוד בריאה! ה.יש לי אופי מאוד חזק! כדאי לך להכנס לפורום "שמנות ויפות" ולראות כמה אנשים אוהבים ומקבלים את עצמם כך

anati31

New member
אז בגלל זה אני מתוקה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אין קשר בין השמנה לסוכרת!!! סוכרת נובעת מחוסר הורמון, אינסולין!

ילדת גן

New member
אוהבים ומקבלים?! חח לא ניראה לי

כי אם הם היו אוהבים ומקבלים את עצמם הם לא היו צריכים להיות בפורום שכולו עוסק בכמה אנשים שמנים הם יפים!

למעלה