שוקולד שלדאבוני נמס
ברשותי כמה חבילות של טראפלס. תוצרת בלגיה. אני לא מבין גדול בשוקולד, אבל אני כן מבין בלאכול אותו ולהתענג עליו.
כתוצאה משהייה של החבילות במקום לא מספיק קריר, כל השוקולד נמס. מה אפשר לעשות? האם כדאי כבר במצב כזה לאחד את כל החתיכות, להמיס אותם יחדיו ואז לצקת מחדש לתבניות קטנות?
ברשותי כמה חבילות של טראפלס. תוצרת בלגיה. אני לא מבין גדול בשוקולד, אבל אני כן מבין בלאכול אותו ולהתענג עליו.
כתוצאה משהייה של החבילות במקום לא מספיק קריר, כל השוקולד נמס. מה אפשר לעשות? האם כדאי כבר במצב כזה לאחד את כל החתיכות, להמיס אותם יחדיו ואז לצקת מחדש לתבניות קטנות?