שוקולד שלדאבוני נמס

מומיק

New member
שוקולד שלדאבוני נמס

ברשותי כמה חבילות של טראפלס. תוצרת בלגיה. אני לא מבין גדול בשוקולד, אבל אני כן מבין בלאכול אותו ולהתענג עליו.
כתוצאה משהייה של החבילות במקום לא מספיק קריר, כל השוקולד נמס. מה אפשר לעשות? האם כדאי כבר במצב כזה לאחד את כל החתיכות, להמיס אותם יחדיו ואז לצקת מחדש לתבניות קטנות?
 
שתי אפשרויות

האחת היא לעשות מה שאמרת. שים לב שכשממיסים את השוקולד צריך לעשות את זה בעדינות, כדי לא לשרוף את השוקולד. אני הייתי ממליץ להשתמש בתבנית סיליקון, ולא פלסטיק/פוליקרבונט לצורך הזה.

אפשרות שניה היא לפרוש נייר אפיה בתבנית (גודל התבנית צריך להיות לפי כמות השוקולד שיש לך), ולשפוך לשם. כשהשוקולד קצת מתקשה, לחתוך לקוביות.
 
למעלה