שוקולד.....

ניקי בי

New member
שוקולד..... ../images/Emo21.gif

אני המומה. מה הייתם אומרים אם הייתם יודעים שעומד לצאת לחנויות שוקולד של ווסטלייף..אבל חכו עד הסוף..עם הפנים שלהם על השוקולד!! :)))) אני לא האמנתי .אבל זה אמיתי. ווסטלייף ממש בימים האלה מתכננים להוציא חטיף שוקולד, עם הטבעות של הפנים שלהם עליו.. אם מישהו מכם רואה תמונה של זה.. שיפרסם לנו!!

libi k

New member
גועל נפש!!!!!!!

לא הגזימו???????? למה סתם ככה להרוס שוקולד עם הפרצוף האידיוטי שלהם?? לא חבל על השוקולד?

nily

New member
מה הם לא יעשו

כדי להוציא עוד כסף מהמעריצות..... בושה וחרפה! למרות ששוקולד אגו יהיה ממש נחמד אה WW? :)

הם הגיעו לשפל

מה זה זה פה מה הם יעשו בשביל פרסום חחחחחחחחחחחח זה קרע אותי.... אה עכשו כולם לרוץ לקנות שוקולד... טיפשי

ניקי בי

New member
לא נראה לי...

אני ממש לא חושבת שזה יגיע לארץ, לא קיים אצלנו ביקוש כל כ ך גדול לדברים כאלה.. אבל אני מאוד מקווה שאני טועה.. :)

xflil

New member
יאאאאא אללה........

המסחור התאווה לכסף הפיגור הטוטאלי...... טוב שאין מכונית ווסטלייף GT כוסומו מספיק שיקברו כבר נמאס מהלהקות המאוסות האלה

WESTLIFE GIRL

New member
אני מקווה ש..

אני מאוד מקווה שימכרו את זה בקרוב בחניות לפחות בלונדון שאני יוכל לקנות ודרך אגב יש לי את התמונה של שהוקלוד איזה מגניבה התמונה...

libi k

New member
ואני מקווה.......

שהאלבום שלהם יגיע לאינטרנט לפני שהוא יצא ואף אחד כבר לא יקנה אותו ואז הוא יכשל במצעד הבריטי (המצעד היחיד בו הם בכלל צועדים) כולם ביחד:אאאאאא.....מן!

xflil

New member
העולם מצחיק

אז צוחקים (מערכון של הגשש החיוור) בטח אין לך מושג על מה אני מדבר נכון?

xflil

New member
ת´אמת?

כן, אתן חיות בבועה ולא מצליחות לצאת ממנה

~WiCkEd_WiTcH~

New member
עדיף להיות מעריצה דפוקה בת 18...

...מאשר להיות ילדון משועמם ועצוב בן 13 שנכנס לפורומים בנושאים שלא מתחברים אליו רק כדי לעצבן אנשים אחרים. וכמו שחזרתי ואמרתי מלאן פעמים, אני לא מעריצה!!!

למעלה