שוקולד?

שוקולד?

האם משהו מכיר בית קפה הנקרא שוקולד בדרך לראש פינה אם כן אשמח לקבל פרטים איפה זה?

meravbr

New member
הוא בתוך ראש פינה

קוראים לו שוקולד קפה, והוא נמצא צמוד לבית הכנסת שם. מגיעים עד מסעדת הבית של רפא, חונים בסביבה והולכים ברגל כמה מטרים עד שמגיעים. יש כמה גלריות וחנויות בסביבה עד שמגיעים לבית הכנסת משמאל ובית הקפה צמוד אליו. מקום נפלא לחובבי שוקולד.

che55

New member
כן פתוח בשבת בבוקר בצהריים

כל שעות היום. מאוד מומלץ להזמין את עוגת הגבינה והשוקולד!!!!! אם לוקחים משהו לאכול "כבד", עדיף לקחת שתייה קלה ולא שוקולטה וכדומה...המלצה שלי!

Falcor

New member
שוקולד קפה .. של מיכל להב ..

אכן .. המקום ממוקם בתוך ראש פינה העתיקה .. זה מקום באמת מדהים בעיקר לכל חובבי השוקולד והקקאו .. יש שם פרלינים מדהימים וכ- 30 סוגי משקאות על בסיס קקאו .. לפני חצי שנה בערך נסעתי לשם עם חברים בשישי והיה סגור ..החברים שלי לא לקחו את זה קשה כי הם לא ידעו מה הם מפסידים .. בכל מקרה זה היה מוזר כי חצי שנה קודם לכן נסעתי לשם בשישי וכן היה פתוח .. עצה שלי .. תתקשרי ותבררי אם פתוח .. כי המקום באמת שווה ..

liti

New member
מקום מקסים!

אהבתי מאוד. המבנה הוא מבנה צלבני ואהבתי את הקטע שאין שם משקאות מוגזים (קולה, ספרייט וכו´) אלא רק משקאות שוקולד/קפה/תה/אלכוהול, וכמובן עוגות מדהימות. מה שפחות אהבתי, וזאת כבר רשמתי בפינת "יש גבול לכל תעלול
", זה שהמקום גובה 8 ש"ח על קופסת קרטון עבור הפרלינים (במידה ואתם קונים), לכן אני ממליצה לא להתבייש ואם בכוונתכם לבקר שם ולרכוש פרלינים, לא להתבייש להביא קופסה מהבית.

sjarjar

New member
אני אקלקל קצת את החגיגה

המבנה אכן יפה מאד (כמו כל המבנים הישנים של ראש פינה), אבל כשכבר נכנסים ומתיישבים השירות איטי ואנטיפטי, המחירים גבוהים, המנות (כולל הקפה) לא אחידים בטעמם ולא שומרים על יציבות, והאטרקציה הגדולה, צפיה באזור הכנת השוקולד בפעולה, מתמצאת בחלון זכוכית קטן המשקיף אל מכונה סתומה ותו לא. הפרלינים אכן טעימים אבל מחירם בהחלט יקר, גם יחסית למרכז. אני ויתרתי על המקום.

liti

New member
למה אתה חושב שאתה מקלקל?

הכל עניין של העדפה אישית, זכותך המלאה לא להסכים ולותר על המקום מכל סיבה שנראית לך מספיקה!

במקרה היינו שם אתמול

כשראינו את התור הארוך בכניסה החלטנו רק לקנות שוקולדים "טייק אוויי". גם בשביל להיכנס לקנות וללכת נאלצנו לעמוד בתור ארוך בחוץ. יש לציין כי השירות היה מאד לא סימפטי אבל השוקולדים היו פשוט מופלאים ! בקיצור - לאוהבי שוקולד בעלי סבלנות...

גילהבי

New member
לצלצל לפני שמגיעים לשם!!! אנחנו

ניסינו פעמיים והיה סגור רק בפעם השלישית שניסינו הצלחנו להכנס וגם אז רק לקניית פרלינים שהיו טעימים מאד אבל לדעתי, לא שווים את המחיר הגבוה

למעלה