שוקו אל תתעצבן.

AndreyS

New member
שוקו אל תתעצבן.

אני שואל רק מתוך עניין! בלי שום רצון לשנות, לרמות וכו´... לSK שלי שי שני מספרים אחד ESN - Electronic Serial Number שאגב כתוב בבסיס קסדצימלי (Hex). ויש עןד קוד MSN... מה הפירוש של זה? למה צריך שניים?

1אריאלה

New member
יש מס´ צורות לכתוב ESN

הקסדצימלי, דצימלי ואוקטלי אם אני לא טועה. בסיכום מגיעים לאותו מס´.

AndreyS

New member
זה אומר

Multiple Subscriber Number. רק בשביל מה צריך אותו?

geostant

New member
מי יודע...

אולי ה-MSN זה אופציה של מיקרוסופט לפוצץ מרחוק מכשירים כאשר משהו מדבר רעות על המוצרים שלהם... חחח

../images/Emo46.gif

סתם סתם... תראה,לכל מכשיר יש כמה סימניי זהות משלו. אתה יודע למשל,שישנם מכשירים שממש על הכרטיס הראשי שלהם-מודבקת מדבקה נוספת כאמצעי זיהוי נוסף? ולמי שלא הבין-אני ממש לא מתעצבן משאלות כאלה. רק תהיו ילדים טובים,תסתכלו,תמששו אבל תעשו לי טובה-אל תעשו ניסויים על המכשירים שלכם(אורי יפה-לצומת לבך יא עבריין קטן) כי סה"כ שילמתם עליהם במיטב כספכם,אתם מפנקים אותם בפנלים ציבעוניים וזוהרים ושומרים עליהם מכל משמר. להזכירכם-אפילו אם יש לכם אחריות "כוללת,מורחבת" או לא יודע מה-היא לא מכסה מיקרים שבהם בעל המכשיר מבצע שינויים טכנים או הנדסיים במכשיר(כן..כולל LOGO MANEGER אורי..).

geostant

New member
אורי ../images/Emo41.gif לא ../images/Emo41.gif יפה ../images/Emo8.gif

מי אמר שהוא בכלל יפה ? מי קבע את זה ? הוא פעם הראה תמונה שלו ?

wiz

New member
שניה...

אם אני משנה לוגו/שומר מסך וכאלה דברים עם הלוגו מנג´ר (וכבל דאטה) זהגם מבטל את האחריות ?

מה הבעיה בלוגו מנג´ר?

אני יודע שאם מפעילים את הנט מוניטור אז באמת זה מבטל את האחריות, אבל סה"כ מה רע בלוגו מנג´ר?

תשובה לשניכם->

כל טיפול "חודרני" במכשיר בין אם זה פתיחה פיזית או שינויים למניהם באמצעות תוכנה ע"יאנשים שלא הוסמכו לכךמטעם החברה-גוררת את ביטול האחריות! בדיוק כמו כל מוצר אלקטרוני או מכני שתרכשו...אני בטח לא מחדש כאן כלום.

הפרייארים שזורקים כסף ../images/Emo6.gif

אני נותן שירות תיקונים בחצי מחיר מי שרוצה

AndreyS

New member
מדהים!

שוקולד אתה שילוב מנצח בין פוליטיקאי לרפי גינת. מצד אחד כתבת הרבה אבל לא ממש ענית לי, מצד שני סיבכת יותר מדיי. תארו לכם: תכנית כלבוטק ערב טוב, היום נסקר מחדל מזעזע של הנהלת אתר אינטרנט מפורסם. כתבתו של שוקולד חלב: לפני כחצי שנה ג.נ בת כ23 רכשה מכשיר סלוארי מסוג נוקיה 3310 שמשיקולים מסחריים לא נחשוף כאן לאיזו רשת הוא מחובר. ג.נ השתתפה בפורום סלולארי באותו אתר מפורסם ושם הכירה חבר ושמו אורי יפה. אחרי מספר שיחות באיי סי קיו היא פגשה אותו הוא חיבר את הסלולארי שלה ללוגו מנג´ר ומאז הוא לא עובד. החברה הסלולארית טוענת כי האחריות לא חלה על תקלה זו מכייון שבכתב האחריות נאמר במפורש שאין להשתמש באביזרים לא מורשים...

למעלה