שוקו אתה עוד פה

geostant

New member
שוקו אתה עוד פה ../images/Emo35.gif

יש לך מושג למה אורנג´ נתנו לי מספר טלפון שמתחיל ב-0 ? 054-0XXXXX והם אפילו לא טרחו להגיד לי שיש לי מספר כזה... יש סיבה מיוחד ? (לא שזה ממש מפריע לי). Ge
stant

1אריאלה

New member
השערה שלי

לפעמים חברה סלולרית נותנת מס´ וירטואלי ע"מ שישמש כקישור למס´ הרגיל (בשרות טוק טו למשל) יכול להיות שזהו קו נפרד לDATA?

geostant

New member
בטוח לא DATA...

דחפו את הקו הזה ב-5110 מסכן
שקבלתי חינם שקניתי את ה-9110 (בשביל צריך דיבורית). בעקרון שניהם מצלצלים בו זמנית כשמתקשרים אלי, אבל לשניהם יש מספרים נפרדים... ל-9110 יש לי קו רגיל + קו פקס ול-5110 יש קו רגיל (של 9110) + קו שמתחיל ב-0 מעניין ששאלתי באורנג´ הם אמרו שזה לא יכול להיות... חחחח

m e i r

New member
אני מכיר זה קרה לי

יש לך שירות orange2? לקו הנייח, הslave יש מספר שהולך 0540XXXXX והוא לא אמור להופיע. אתה צריך להתקשר אליהם ולומר זאת, ואז הם יתקנו את זה והנייח שלך יהיה מזוהה כמו הראשי שלך.

geostant

New member
אכן יש לי ORANGE 2 ../images/Emo13.gif

אבל למה לתקן זאת ? שישאר... זה יותר נחמד

1אריאלה

New member
נו, בדיוק מה שאמרתי

אצלך זה נקרא אורנג´ 2, בסלקום זה נקרא TALK2. המערכת זקוקה למס´ וירטואלי ע"מ לקשר בין שני המס´ כי לא יכול להיות מצב ששני סימקרדים יהיו עם אותו מס´ טלפון.

../images/Emo5.gif

יש גם דברים שאני לא ממש מבין בהם... אם זה ממש מסקרן אותך לדעת-054*.

geostant

New member
ציינתי זאת בהודעה הראשונה...

ב-054* הוא לא ידעו מה אני רוצה מהחיים שלהם ואמרו לי שזה לא יכול להיות דבר כזה.

m e i r

New member
תענה לי דבר אחד

יש לך orange2 (אורנג´ טו). אם כן, תתקשר עכשיו, מהמספר הנייח ל054* ואז הוא בטוח יראה את המספר שמתחיל ב0, ויוכל לתקן את זה. תתקשר עכשיו!

1אריאלה

New member
בוא נראה

אני לא יכולה להגיד ב 100% שאני צודקת כי אני לא עובדת אורנג´ אבל אני בטוחה ב 99%. תנסה להתקשר עוד פעם, אולי תיפול על מוקדן יותר מנוסה, ואל תשכח לציין שיש לך אורנג´2.

פגעסוס

Well-known member
איפה ראית את המספר?

כאשר התקשרת ממנו למכשיר שלך? בחשבונית החודשית? במקום אחר? בכל מקרה זהו אכן מספר אורנג´ 2 ואם ראית אותו בחשבונית החודשית, זה בטח בגלל שמעודכן לך עליו קרדיט או משהו כזה שאמור להיות מעודכן על המספר הראשי... ואז אני אוכל לסדר את זה... רק שלח לי מייל עם הפרטים, או קיי?
GYXOIO

eranavni

New member
תסבירו לי פעם אחת ולתמיד

מה זה אורנג´ 2 מה זה עושה? מה זה רשת יותר מתקדמת של אורנג´? או של ה GPRS ? תודה מראש
רן,,
בני

פגעסוס

Well-known member
אורנג´ 2...

יש אנשים שמעדיפים שיהיו להם שני מכשירים עם אותו מספר (אחד נייד ואחד ברכב בד"כ). וכאשר מתקשרים למספר הזה, שני המכשירים מצלצלים. כאשר עונים באחד מהם, שני המכשירים מפסיקים לצלצל. בפועל, המספר של המכשיר המשני מתחיל ב-0, הוא מקושר למכשיר הראשי, והמספר שלו אמור להיות בלתי נראה, כך שמבחינת המשתמש, לשני המכשירים יש את אותו המספר... GYXOIO

eranavni

New member
אהה

אז אם יש לי 2 מכשירים אז איך אני עושה את שניהם אם אותו מספר?

פגעסוס

Well-known member
אתה מתקשר 054*

או לחילופין ניגש לאחת מנקודות השירות. אתה חותם על טפסים מתאימים בנקודה (או אם אתה מתקשר ל054* אז הם יישלחו אליך הביתה). המכשיר שאתה הופך אותו למשני יהפוך להיות התוכנית של המכשיר הראשי. ** אם המכשיר המשני בתוכנית התחייבות, אז צריך לשלם את יתרת התשלומים על המכשיר ודמי מעבר של 159 ש"ח. GYXOIO

geostant

New member
יש משהו שאתה לא רוצה יוכסושלוק ?

ואורנג´ 2 אתה צריך גם עוד מכשיר כמובן... לקנות
לא בחינם... לך פגסוס (אם אתה רואה את ההודעה) גליתי את זה כששלחתי SMS לטלפון השלישי שלי וראיתי את המספר
מצידי שיהיה ב-0... זה יותר נחמד ככה
אה בדרך אגב חודשים הראשונים שלי באורנג היה כתוב גם בחשבונית על המספר הזה ותמיד היה חיוב 0 (כמו המספר
) אמרתי להם את זה והם אמרו שיתקנו... כנראה התיקון זה רק למחוק את זה מהחשבונית... חחח לא נורא זה ממש ממש ממש לא מפריע

eladts

New member
ב-SMS עדיין רואים את המספר המשני

פעם ראו אותו גם בשיחה מזוהה, רק ב-SMS. דרך אגב, SMS שנשלח למספר הראשי לא מגיע למכשיר המשני, אבל אפשר לשלוח SMS למספר המשני. אם מנסים להתקשר למספר המשני מקבלים הודעה על מספר לא מזוהה או משהו כזה. בקיצור - לשיחות זה למעשה אותו מספר לשני המכשירים, ל-SMS לכל מכשיר יש מספר משלו.

למעלה