שוקו צוריאל-טעמתי, להלן התרשמותי:

Neta558

New member
שוקו צוריאל-טעמתי, להלן התרשמותי:

מי שלא שמע, מי שלא ראה: מוצר חדש על המדפים, בקבוקי שוקו מבית צוריאל (אל אל אל). בקבוק של 500 מ"ל, בערך 6 ש"ח בסופר, מה שהופך אותו לקצת יקר (קצת?). בשני מקומות מצאתי על המדף בקבוקים שפג תוקפם, כך שאו שהשוקו מתקלקל במהירות, או שסתם אנשי השיווק של צוריאל לא דאגו לענין כמו שצריך. השוקו סמיך למדי, הרבה יותר מהחלב שלהם. הטעם שוקולדי באופן מובהק. באופן כללי, זה לא המשקה שתקבלו בהכנת ביתית של שוקו, וזה חיובי למי שאוהב את זה ככה. תמיד טוב למצוא מוצרים טבעונים חדשים על המדף, בעיקר של צוריאל (אל אל אל), אבל באופן אישי אני אשאר עם שוקו תוצרת בית
זו הייתה התרשמותי משוקו צוריאל (אל אל אל)
אגב, מישהו ניסה לחמם את המשקה? בכל זאת, חורף
. אם מישהו ניסה ורוצה להזהיר אותי מפני סכנות אפשריות, פירוק צפוי של המשקה או הווצרות משקעים חומים בתוכו... אנא, עשו זאת
נטע (אדון שוקו הלך לבקר חבר שלו, הוא יחזור מחר בצהרים)
 
../images/Emo91.gif מטורפת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כן, גם אני קניתי וטעמתי את השוקו המדובר. שימו-לב לפעולות שביצעתי - בסופן מובטח לכם משקה משובח!! OK, אז ככה: פתחתי את הבקבוק ושתיתי את השוקו עד הסוף. טעים למדי. שטפתי את הבקבוק ושמתי לייבוש. לקחתי שתי בננות בשלות, 4 תמרים וחצי ליטר חלב סויה. טחנתי את הנ"ל בבלנד ידני (של בראון - aka וווררררר... ווורררר.....) שפכתי את התכולה חזרה לבקבוק. סגרתי ושמתי במקרר. מאוד טעים מילקשייק בננה ותמר. מומלץ.
 

Veggie John

New member
אורי, אני מעוניינת לשכור את שירותיך

בתור בשלן יצירתי מדרגה ראשונה. כמה אתה לוקח לשעה?
 

monkilita

New member
המלצה חמה!

אם כבר בננה תמר, אז תגלית נפלאה הצטרפה לעולם השייקים... להוסיף גרנולה!! זה יוצא חלום!!!!!!! סוג של פרוזן יוגורט. לכל בוקר של קיץ... קר לי מדי בחורף לשתות את זה! אבל תנסו!!
 

beee

New member
המלצה

אני ממליצה על שוקו סויה של חברת אלפרו הוא טעים וגם בחימום, אומנם ניהיה קרום אבל ככה זה במשקאות חמים (לא?).
 
קרום בשוקו מזכיר לי את שנות הקיבוץ

ודרך אגב בקשר לשוקו סויה-ניתן לשדרג עם הוספת גלידת וניל (נו אתם יודעים שאני מתכוונת לטבעונית),או לגרד לשוקו שוקולד מריר.. טלטול
 
למעלה