שוקיים הודו ביין אדום

שוקיים הודו ביין אדום

שלום
חומרי גלם:
1 בצל גדול חתוך לחצאי רצועות דקות.
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 שוקיים הודו (שאפשר יותר)
כוס וחצי יין אדום יבש (קברנה סוביניון)
פפריקה אדומה
אורגנו יבש (תבלין).

אופן הכנה:
מניחים בתבנית אלומיניום את רצועות הבצל ועליו את הפלפל.
מניחים מלמעלה את השוקיים, מתבלים בפפריקה ואורגנו.
שופכים את היין (מבלי להרטיב את השוקיים).
מכסים ברדיד אלומיניום (סגירה טובה סביב) לתנור חם - 230 מע' C לשעה וחצי.
מסירים את הרדיד ונותנים לו 20 דקות לכל צד.

זמן התעסקות: 5 דקות.
זמן בישול: כשעתיים.
התוצאה: טובה מאוד...

התמונות אחרי הסרת הרדיד ואחרי אפיה ללא רדיד והפיכת 1 השוקיים.



 
למעלה