שוקיים
מדוע אני תמיד עושה ירך עוף עם העצם וכנפיים ותמיד יוצא עסיסים
שוקיים עושה תמיד יוצא יבש ולא מספיק עסיסי
- אני עושה את שלושת הנתחים על מחבת פלנצ'ה כמו על "האש" ושוקיים תמיד מתייבש לי -
עשוי אבל טעם של חזה עוף.
האם השוקיים אפשר להגיד לא משובץ מספיק' שומן ולכן הטעם של כזה? בניגוד לירך שתמיד יוצא לי מעדן.
מדוע אני תמיד עושה ירך עוף עם העצם וכנפיים ותמיד יוצא עסיסים
שוקיים עושה תמיד יוצא יבש ולא מספיק עסיסי
- אני עושה את שלושת הנתחים על מחבת פלנצ'ה כמו על "האש" ושוקיים תמיד מתייבש לי -
עשוי אבל טעם של חזה עוף.
האם השוקיים אפשר להגיד לא משובץ מספיק' שומן ולכן הטעם של כזה? בניגוד לירך שתמיד יוצא לי מעדן.