שוקיים

avico2591

New member
שוקיים

מדוע אני תמיד עושה ירך עוף עם העצם וכנפיים ותמיד יוצא עסיסים
שוקיים עושה תמיד יוצא יבש ולא מספיק עסיסי
- אני עושה את שלושת הנתחים על מחבת פלנצ'ה כמו על "האש" ושוקיים תמיד מתייבש לי -
עשוי אבל טעם של חזה עוף.
האם השוקיים אפשר להגיד לא משובץ מספיק' שומן ולכן הטעם של כזה? בניגוד לירך שתמיד יוצא לי מעדן.
 

חנהפ

Active member
מסקנה -עבור לאופן הכנה שונה

למשל ככה:


רכיבים:
5 כרעי עוף מופרדים
1/2 2 כוסות מיץ תפוזים טרי
1/2 כוס מים
חצי כפית ג'ינג'ר יבש
2 כפות אבקת מרק עוף
1/2-3/4 כוס סוכר
3-4 שיני שום כתושים
סרט קליפה מתפוז
1 צנצנת קטנה של מרמלדת תפוזים
מלח
אופן ההכנה
בסיר רחב מניחים את חלקי העוף
מוסיפים את שאר החומרים
מרתיחים, ממשיכים לבשל כ- 50 דקות על אש קטנה
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש גדולה
כדי לצמצם את הרוטב


[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/04/blog-post_18.html[/URL]
 
שוקיים או כנפיים עסיסים

שלום
הכי טוב יוצא אחרי בישול לציר עבור מרק עוף, ואח"כ בתנור.
אם אתה לא צריך את הציר, פשוט תכניס לשעה בחום גבוהה עם רדיד אלומניום בתבנית חד פעמית, עם תבלין עוף ומעט שמן זית.
אחרי שעה תוציא, תסיר את הרדיד, ותחזיר לתנור להשחמה. הפוך לצד השני, הוסף מעט תבלין ושמן זית והחזר שוב להשחמה.
תניח באמצע או נמוך יותר, כדי שלא ישרף מהגוף חימום העליון.
יוצא נפלא.
העור פריך וטעים עם התיבול, הבשר נושר מהעצם ועסיסי.
 

avico2591

New member
אני עושה על הפלנצ'ה ואז מבשל שעה

יוצא טעים לא כמו כנפיים
 
למעלה