שוקי סמוחה

mirchell

New member
שוקי סמוחה

מי יכולה לתת לי חוות-דעת על שוקי סמוחה? (שיטת עבודה, רמת סבלנות/אמפטיה, טווח-מחירים ובכלל ? מי שהייתה אצלו-יצאה מרוצה או סופר מרוצה?

הילית*

New member
למיטב זכרוני הילה של הגבר שכרה

את שירותיו ביום החתונה. אני הייתי אצלו בתסרוקת נסיוןועד היום אני לא יודעת להסביר מה לא נראה לי אצלו

אכן הייתי מאוד מרוצה ממנו

בואי נראה... שיטת עבודה - הבחור סופר יעיל, תקתק אותי תוך שעה (שיער+איפור) אצלי בבית ויצא מדהים. סבלנות יש הרבה, אמפטיה פחות, הבחור הוא לא פוצי-מוצי והוא יכול גם להיות מגעיל (לא אלי אבל שמעתי מכלות אחרות). אני הסתדרתי איתו כי הוא נתן את מה שאני חיפשתי - גישה של ביזנס. הוא מאוד המליץ על תסרוקת מסוימת אבל שיתף פעולה ויצר משהו מדהים כשאני התעקשתי על משהו אחר. לא הייתי צריכה לריב איתו או משהו, רק להגיד בדיוק מה אני רוצה. טווח מחירים ? לא זוכרת בדיוק, סביב 1000 ש"ח. יצאתי סופר סופר מרוצה, והנה תמונה להמחשה ! האיפור היה עדין וטבעי והחזיק סבבה כל הערב, התסרוקת הייתה נהדרת, פשוטה ונקייה ונכון שהיא קצת התפרעה בסוף (בכל זאת רקדתי כמו פסיכית) אבל עדיין נראתה טוב... אם תרצי תמונות מהסוף אוכל להוכיח שהאיפור והתסרוקת שרדו...

mirchell

New member
הילה-תודה

באמת עושה רושם שנשארת עם התסרוקת ולפי התמונות אפילו עם האיפור עד סוף הערב, 1000 ש"ח על איפור+תסרוקת ביחד? והוא פתוח לכל סגנון של תסרוקת או שיש לו את הקו שלו? ואם הייתי למשל (סתם) לשים תוספת שיער לשיער שלי- הוא פתוח לדברים כמו אלה?

שוקי

כל האיפור שרד את הערב- חוץ מהשפתון. אמנם הייתה לי אפשרות לחדש, אבל למי היה חשק ?, אז בקטע הזה את יכולה להיות רגועה. לגבי המחיר, שוב, אני לא זוכרת את המחיר המדויק, זה היה סביב 1000 ש"ח, לא כולל כ-200 ש"ח להגיע אלי הביתה (רחוק יחסית), ולא כולל הנחה של כ-100-200 ש"ח מ´עמנואל´ (השמלה). אבל הכי פשוט זה להתקשר ולשאול אותו ישירות. והמחיר כולל איפור ותסרוקת. הוא גם, כמובן, מוכן לאפר ולסרק מלוות בתוספת תשלום. הוא גם עשה לי גבות שבוע לפני ללא תוספת תשלום. ואגב, מיד אחרי הפגישת נסיון הראשונה הלכתי לפגישה לעבודה, אז הוא סירק אותי קצת וסידר לי את האיפור (שלא יהיה כבד מדי וכו´) והוציא אותי אחלה. זה ממש קנה אותי. לגבי שיער - קשה לי להגיד לך... אני התחלתי בלרצות אסוף בתסרוקות נסיון והוא עשה לי שתי תסרוקות יפות, אבל אח"כ החלטתי על פזור אז באתי אליו לתסרוקת נסיון שניה, ועם זה הלכנו. להגיד לך שהוא לא המשיך לנסות לשכנע אותי לאסוף עד הרגע האחרון ? הוא ניסה, אבל מהרגע שהוא קלט שהחלטתי, הוא ירד מהנושא. לגבי תוספות שיער - אין לי מושג, אבל למה לא תשאלי אותו ?

rona25

New member
גם אני לקחתי אותו וכל חברותיי

עקב המלצה אני לא יודעת לגבי תוספות שיער וכו´ אבל אני הייתי מאוד מרוצה ממנו - מקצועי, דייקן, מהיר ומחירים סבירים

mirchell

New member
תודה

ובעקבות המלצתך כבר הספקתי ליצור איתו קשר טלפוני ,והוא אמר לי שהוא משריין לי את התאריך ונקבע לפגישת ניסיון אבל רק אחרי שאמצא שמלה... וזה בטח ייקח לי זמן

mirchell

New member
אור גולד יקרה שלי

מה שלומך? כפי שאת רואה ההיסטריה השתלטה עליי כליל, חייבת למצוא שמלה לפני שאני מוצאת מאפר/ת+תסרוקת ואני לא יודעת איך להתחיל ומאיפה כן,ברור שבסוף יסתדר השאלה איך ? בפשרות או בהרגשה מצויינת?

che55

New member
אני יודעת ששוקי מתעסק גם עם תוספות

שיער - בתשלום כמובן. לי הוא המליץ בגלל שהשיער שלי דליל.

אל תדאגי.... לאט לאט יש לך עוד המון

זמן..... אני את השמלת כלה תפרתי חודש וחצי לפני.......

למעלה