שוקלת התאבדות המונית!!!

דודרינה

New member
שוקלת התאבדות המונית!!!

הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת שונאת פסטיבלים. כל הפסטיבלים בעולם מיותרים. בעיקר כאלו שיש בהם יותר מידי מופעים! צריך לסגור אותם! לפנצ'ר להם את הבמות, להרעיל את המפעילים ולתלות את הבובות על חוט! אופס...הם כבר תלויות פיספסתי. מישהו הקדים אותי! איך אפשר ככה להתעלל בבניאדם? איך? אני מחרימה בזאת את פסטיבל הבובות! למה? ככה!!!! אני רוצה להיות בכל המופעים כמעט! אבל יש כאלו שהם באותה שעה! ואני כבר לא מדברת על מופעים בשבת שלדוסית כמותי זה יהרג ובל יעבור. מצד שני אני כבר שוקלת התאבדות המונית..... הצילוווווווווו!!!!!!!!!!!! אני במקרים כאלו דופקת את "אגד חבילות" ומבטלת את הכל. או הכל או כלום. ואגד חבילות זו אני לצורך המליצה. חוצמזה אני יודעת מה יקרה בדיוק! תסריטאית מדופלמת שכמותי חווה אתזה עשרות שנים. אני אשב באיזו הצגה או סדנה ולא אצליח להנות כי ראשי יהיה בדבר האחר שאני מפסידה וככה תעבור עלי כל הצגה/סדנא וואט אבר. וכל חיי ארגיש שהחמצתי הכל!!!! ואז זה יעלה לי כסף (הפסיכולוג) ויפגע לי במוניטין (של נהנתנית) ויוריד לי במשקל. (שזה סבבה לחלוטין) עיצות מפולניות שלא יודעות להנות, אנא זו ההזדמנות היחידה שאני אקשיב לכן!!!!!!!!!!!!!!! דודרינה שהחליטה סופית לא להחליט. ___________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "גמכן התאבדות המונית....תפסיקי לאיים, תבצעי כבר!"

האמת, הלחצת אותי!

דודרינה, תרגעי! להיות פולניה וליהנות זה ממילא, דבר והיפוכו. שבי בבית, לקקי גלידה ותתבאסי מכל הדברים שאת מחמיצה- בלי לזוז, להיכנס להוצאות או לעמוד בתור! ואם את רוצה לסבול יותר: אל תפעילי את המזגן! ומה אני אגיד? הזמן היחידי שי לי להיות בחולון, זה כשאני מציגה בעצמי, ולא אצליח לראות כלום! אבל כלום! ( ואת עצמי ממילא, אני לא ממש רואה בהצגה... דווקא היום, הופעתי וממולי, מאחורי הילדים היתה מראה. זה היה ממש משונה!)

יופי דודרינה, תתאבדי לך ואני אשאר כאן לבדי

בודד וגלמוד לא זה בסדר, את תנוחי לך שם ואני אשאר לסבול בשקט בעולם הקר והאכזר הזה לא חשוב
העיקר שאת תהיי מרוצה... את רואה? גם חצי טורקי - חצי בולגרי יכול להיות בקלות פולניה
האמת שאני מבין ללבך וגם אני מאלה שתמיד מתלבטים ( אם במקרה יש להם חלילה וחס זמן פנוי ללכת בכלל לפסטיבלים, איזה יופי נכנסתי לתפקיד הפולניה הנרגנת אה? ) אני מאמין גדול באלוהים אבל לא שומר שבת ואפילו מופיע ברובן...אבל יש לי היתר מיוחד מאלוהים, דיברתי איתו ישירות והוא בכבודו ובעצמו אישר לי, בחיי!!!!!!!!!!!!!!! ועדיין מכיר את תחושת האוווף למה זה חופף את זה? ומה כדאי יותר? ואיך הראש קודח במהלך ההצגה שבחרת: אתה רואה? היית הולך להצגה ההיא ונהנה הרבה יותר....
עד שמחליט כבר אוזלים הכרטיסים לשתי ההצגות ותאמיני או לא אבל גם היותך מנהל פורום תיאטרון בובות אינה מזכה אותך בתנאים מיוחדים ובמקום של כבוד שמור באולם
ואמא שלך לא היתה אומרת לנו במצב כזה?: מוטב הצגה אחת בסל מאשר תמנעו מזון לנפש? או... תפסת מלאן הצגות - לא זכרת כבר מי ומה ראית? או משהו בסגנון???? אגב יש מצב מביאה את אמא לערב של צ'אט חי שתבדר ותעיר את כל הפורום שכנראה נמס בחום? נתראה בפסטיבל

דודרינה

New member
אה עוד מטורף....

ואני חשבתי שיש לי בעלות יחידה על השיגעון להיות בו זמנית בכמה מקומות.... אמא שלי וירטואלית לחלוטין, זו בעצם אני כשאהיה אמא טורדנית ומעצבנת. אני מתאמנת. ניתראה בפסטיבל? אם תזהה אותי אז נתראה..... _______________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "אם תזהה אותי..." - היחפנית מתנהגת כאילו היא מינימום מלכת שוודיה מצד שני כמו שאת מתנהגת בטוח ישימו לב....

למעלה