שוקל להקים עסק חדש...

ytamari

New member
שוקל להקים עסק חדש...

מתכונת הפעולה תהיה בעיקרה מקוונת לעסק אין תקציב תחילי רב והוא בעיקרו יופנה לשיווק. שאלתי היא מהם סדרי הגודל של מחירי הפירסום באינטרנט בארץ, באתרים מובילים וכלליים ובאתרים ייעודיים? האם יש מידע פתוח לציבור על האפקטיביות של פרסום מקוון? האם ישנם אמצעי שיווק אחרים שהנם אפקטיביים וחסכוניים?

shiri33

New member
כמה שאלות ענקיות !!!

יש אתרים שאפשר לשלם תמורת אחוזים ממכירות אם האתר שלך יהיה מסחרי יש אתרים שאפשר לשלם פיקס פרייס לא גבוה פנה לאתרים שרלוונטים לעסק שלך ובקש הצעת מחיר לפרסום מנסיון שלי פרסום מקוון הינו מאוד יעיל לעסקים מקוונים כלומר אם יש לך חנות ברחוב סוקולוב חולון אז אין לך טעם לפרסם באינטרנט אבל אם יש לך חנות אינטרנטית אז יש טעם ספר לי על העסק שלך ואתן לך יעוץ קצת יותר לעניין שירי33

ytamari

New member
מה הכוונה?

אני מתקשר עם אתר מוביל (Ynet תפוז או MSN כדוגמא) ותמורת אחוז מהמכירות מקבל פרסום אצלם? כנ"ל עבור פיקס פרייס? יש לך דוגמא (היפוטטית אך קרובה למציאות) לעסקה כזו? ועכשיו לשאלה יותר ממוקדת: האם מהאתרים הללו, או מגורם אחר, אוכל לקבל מידע שיעזור לי לייעל השיווק? בכל מקרה, תודה רבה על העזרה

shiri33

New member
YNET או MSN לא יסכימו אבל..

אתרים קטנים יותר יסכימו לעסקת אחוזים למשל ZOOLOO NETEX לאתרים הגדולים יש מחירון והם לוקחים המון כסף פיקס פרייס יכול להיות 100 דולר בחודש לאתר קטן תמורת מיליון חשיפות באנרים או 1000 דולר לאתר בינוני או 10,000 דולר לאתר גדול אם תספר מה העסק שלך אוכל לתת לך רעיונות לשיווק

gamacom

New member
פרסום עסק חדש

זה תלוי באופי העסק או במוצר שאתה רוצה להפיץ. יש מוצרים שמומלץ להפיץ אותם גלובלית בכל הארץ, דרך הפרסום בוואלה או נענע והמחיר בהתאם. יש מוצרים שמתאים להפיץ אותם לפי אתרים גיאוגרפיים ופה כדאי להתרכז בפורטלים מקומיים ויש מוצרים שכדאי להפיץ אותם לפי גיל, נושא התענינות, מין וכו' וגם פה הפרסום יהיה שונה ליותר פרטים שלח לי אי מייל בהצלחה גמאקום

למעלה