שוקל ליפתוח חשבון שני

GOOGOOLOO

Member
איזה בית השקעה מומלץ ללא דמי ניהול ללא עמלות מינימום וכמובן עמלה נמוכה שירות לקוחות יעיל

deltaZer0

Member
אני ממליץ על TD AMERITRADE ש-SCHWAB רכש אותו.
ממליץ בגלל הפלטפורמה TOS.

כלומר, ממליץ על SCHWAB:

בהיבט העמלות, צריכים לבדוק, האם SCHWAB משתווה ל-IB...

מאידך,
אם להסתכל בהיבט דיווח רבעוני/שנתי למס הכנסה...
אם הנך פעיל במסחר, אם אינך מסוגל ללמוד פעם אחת ולתמיד, לעומק, את תורת הדיווח למס הכנסה,-- תשקול את BLINK ואינטראקטיב ישראל(אם הם נותנים שירות מלא עבור הדיווחים למס הכנסה).

נ.ב.
הזכרתי את הברוקרים הישראלים אך ורק מסיבה אחת -- אם יתנו שירות ליווי מלא מבחינת הגשת דו"חות למס הכנסה.

אם הישראלים לא יתנו שירות מלא-מלא בהקשר לדיווחי המס -- לא להתקרב לישראלים בכלל!

עצלנים מתנסים שכונתיים, קרתנים מגוחכים, ללא תרבות, ללא חינוך, ללא ידע, -- אבל עם כול זה, הם חושבים על עצמם כאלו הם מרכז העולם לא רק הישראלי, אלא בינלאומי(כן, כן, אתם כולכם הרגלתם אותם לזה!)

האתרים שלהם, פלטפורמות המסחר, עלות העמלות של סטרים הנתונים, השירות שלהם -- מתחת לכול ביקורת אפילו בהשוואה לברוקרים הרוסיים(הרמה הכי גבוהה כיום -- אצל הרוסים), כבר לא נדבר על שורה העליונה של האמריקאים. נשאר הרושם, כי מתחילת שנות ה-2000 הכול קפוא בישראל...

נערך לאחרונה ב:

בורסה 2008

Well-known member
נראה לי שהוא התכוון בית השקעות בישראל דווקא.
בכל מקרה, הכי פשוט למסחר בחול לדעתי IB, בארץ תעשה סקר שוק ותוריד אותם על הברכיים(מיטב, אקסלנס, פסגות, IBI).... תראה שאתה יודע בדיוק מה לדרוש ולא לפספס עמלות. אם יש לך תיק גדול מאד או שאתה פעיל מאד, הייתי מוסיף לסקר שוק גם את הבנק הבינלאומי

למעלה