שוקל ללמוד עו"ס

shaiy7

New member
שוקל ללמוד עו"ס

שלום,

אני כרגע לפני תואר ראשון, ושוקל מאוד ברצינות לעשות תואר ראשון בעו"ס.
הבעיה היחידה זה השכר - הבנתי שיש פער גדול בין ההשקעה שלך לבין התגמול הכלכלי שאתה מקבל עבורה.
כמובן שאני לא בא לעסוק במקצוע הזה בגלל הכסף, אלא מתוך אכפתיות ושליחות, אך לצערי א"א להתעלם מהעובדה הזו.

בגדול השאלות שלי:
1) שמעתי שעקב השביתה שהייתה דברים השתנו לטובה, האם זה נכון? ואם כן, האם זה נמצא במגמת עלייה כלשהי?
2) מהן בערך האפשרות התעסוקתיות שעומדות בפני אדם בעל תואר ראשון בעו"ס? האם הן מאפשרות לפרנס משפחה בכבוד? [אשמח מאוד אם תוכלו לכתוב בערך במספרים שאדע להעריך.. ראיתי את ההודעה בטגליינס אך היא לפני שנתיים]
3) האם יש הבדל מבחינת המקום שבו עושים את התואר הראשון? למשל האם יש עדיפות לבר אילן על פני אריאל וכ'ו..?

אשמח גם לשמוע סתם תובנות שלכם על העבודה, חשוב לי מאוד...

תודה רבה רבה,
שבת שלום!!!

הי, המקצועות לשכירים בהם אפשר להרויח טוב

ומספיק רק תואר ראשון, הם די מצומצמים.
אם אתה סגור שאתה רוצה ללמוד רק תואר ראשון וגם רוצה לפרנס משפחה בכבוד - נסה ללמוד הנדסה, ראית חשבון, מדעי המחשב. מקצוע בו אפשר להרויח טוב גם אחרי תואר ראשון בתנאי שאתה עצמאי ולא שכיר - דיאטן, עורך דין, מאמן כושר (וינגייט).
בעבודה סוציאלית כדי להתפרנס בכבוד - תואר שני ויציאה לעצמאות, אחרת לצערי הרב התנאי שלך של פרנסה בכבוד לא מתקיים.
כמובן שאפשר לעשות גם דברים אחרים שכלל לא דורשים תואר ולהתפרנס מהם בכבוד - מהתרשמותי - שוב כעצמאי, לא כשכיר.

shaiy7

New member
מה ז"א לעבוד כעצמאי?

אשמח אם תוכלי לפרט ולתת דוגמאות...

בגדול, לא מעניין אותי מקצועות אחרים, אני נורא רוצה עבודה עם אנשים, ואם אפשר לעזור להם על הדרך זה בכלל מבורך...

מה השכר הממוצע לשכיר אחרי תואר ראשון? ולעצמאי?

תודה!

עצמאי = פרקטיקה פרטית

היחס במשכורת (ברוטו) בין שכיר לעצמאי יכולה לנוע בין 1:3 ברף היותר נמוך ל1:10 ברף היותר גבוה, וגם השמים הם לא הגבול (תלוי מה אתה עושה כעצמאי כמובן)

shaiy7

New member
האם ניתן

לעבוד כעצמאי בתחום הילדים והנוער? זה מה שאני מעוניין להתמחות בו.
אם כן, אז האם יש סיכוי טוב יחסית להצליח בתור עצמאי?

אשמח אם אוכל לדבר איתך באופן אישי בטלפון או בהודעות פרטיות, יהיה הרבה יותר נוח בשבילי.

תודה!

כן, אפשר לעבוד בפרקטיקה פרטית עם ילדים ונוער

סיכויי ההצלחה כעצמאי תלוי בדברים שאתה עושה ומוכן לעשות.
מבחינת הודעות פרטיות - יש לי תיבת מסרים בתפוז, והמייל שלי [email protected]

כעצמאית מתחילה

אני יכולה להגיד לך שאני אוטוטו מתחילה פרויקט שאמור להכניס לי בעבודה של שעתיים שבועיות את מה שאני מרוויחה כשכירה ב 21 ש"ש.

מברוק!

למעלה