שוקל לקנות את המדריך לצילום והפקה בוידאו. יש המלצות?
פ פרידמן ניר New member 15/8/03 #2 לאיזו מטרה ? אם זה למטרת צילום, אני ממליץ על ספרים מחו"ל (איך אתה באנגלית?) לי יש את המדריך הנ"ל והוא טוב רק למתן ידע בסיסי בלבד.
לאיזו מטרה ? אם זה למטרת צילום, אני ממליץ על ספרים מחו"ל (איך אתה באנגלית?) לי יש את המדריך הנ"ל והוא טוב רק למתן ידע בסיסי בלבד.
B brownie65 New member 15/8/03 #3 על מנת ללמוד צילום למטרות ביתיות, אמנם, אבל הייתי רוצה לדעת לצלם יותר טוב, יותר נכון ומעניין של חוויות משפחתיות, טיולים וכו'. אשמח לקבל המלצה על חומר באנגלית (אין בעיית שפה!). תודה!
על מנת ללמוד צילום למטרות ביתיות, אמנם, אבל הייתי רוצה לדעת לצלם יותר טוב, יותר נכון ומעניין של חוויות משפחתיות, טיולים וכו'. אשמח לקבל המלצה על חומר באנגלית (אין בעיית שפה!). תודה!
W Wonka New member 15/8/03 #4 ניצול שירשור בנושא ....... באמת חשבתי לרכוש ספרים בנושא מאמזון... איזה ספר אתה ממליץ??? אני מעונין על ספר בנושא צילום ותאורה, אולי גם סאונד - טכניקות וכדומה...
ניצול שירשור בנושא ....... באמת חשבתי לרכוש ספרים בנושא מאמזון... איזה ספר אתה ממליץ??? אני מעונין על ספר בנושא צילום ותאורה, אולי גם סאונד - טכניקות וכדומה...