שוקף -אלון-נחל חיק - היום עם איתי

שוקף -אלון-נחל חיק - היום עם איתי

היום כבשנו את הכרמל - מבית אורן לנחל שוקף, נחל אלון, בקעת אלון ונחל חיק - 750 מ' מצטברים של טיפוס אנכי מרחיב ריאות ולב. המשתתפים - קבוצת סדאאאם - איתי נחשון, הדס(סאדם), צחי, אורנה, רונן ג., אלון(יואכים) ואני, דרור. תודה רבה למשתתפים, תודה למזג האויר (למרות שבתוך היערות יש כ-100 אחוז לחול עכשיו בשל הרטיבות ומזיעים מאוד בטיפוסים), תודה לאויר הכרמל הנהדר ותודה לגשם שניקה את השבילים וטיטא את הפודרה. עוד הפקה מוצלחת של קבוצת סדאאאם!

איתי נ

New member
הדס בוחנת את האירוסים

סטינו מעט מהמסלול בשביל לראות פריחה של אירוס ארץ ישראל. יש גם כלניות, רקפות, רומוליאה צידונית, כרמלית נאה ועוד הרבה.

איתי נ

New member
ובינתיים, מי בוחנת את האופניים?

כמה עלו? מודל 2004? XTR? איזה בולם? אפשר לנסות אותם?

XCrider

New member
ענק!!!...../images/Emo6.gif(בעיקר הסעיף האחרון...)

עושים חיים אה? יאללה, גם אני רוצה (אבל לא יוצא...
). נו טוב, בקרוב...

gilgilm

New member
איתי! סיפרת לח'ברה שדבר כזה רדף

אחרינו באחד הטיולים?

shl17

New member
ירדתם את נחל אלון והר שוקף??

מה קורה עם הבוץ? אל תגידו שסתם נסענו לדרום!!

yahadas

New member
אף פעם לא נוסעים סתם לדרום

ובאשר לבוץ- יש קטעי בוץ וגם קצת מים, הכל עביר בלי להיתקע (ולי יש מרווח בוץ 0 ומעצורי V).

shl17

New member
השאלה היא האם הסינגלים רכיבים?

ברור שבדרום תמיד טוב אבל כבר מזמן מירב שוקף ונחל אלון לא ככ טובים אלינו (בוץ וסלעים חלקים) האמת שביום שישי גם איפה שרכבנו בדרום היה בוץ פה ושם והיינו צריכים לרכב בעיקר על שלוחות שמנוקזות טוב במישורים ובנחלים שוקעים

לא נכנסנו לסינגלים של אלון ושוקף.

עשינו סינגלון נחמד בעליה לשוקף, ושם היה קטע מאוד חלק, שגם כשהורדנו רגל, היא החליקה.

S h u g i

New member
אני מבין שאתה מחכה לי ...

כדי לעשות את שוקף ? זאת כבר פעם שלישית נו מספיק צריך לעשות את זה כבר ! מתי שנקבל פה אישור ממומחי הבוץ באזור תאותת לי ..

אורנה שוטפת את האופניים - סרטון

צירפתי קישור לסירטון שמתאר איך אורנה מנקה את האופניים במהלך הטיול כדי שיואכים יסכים להסיע אותם באוטו שלו. השאלה היא האם הוא מוכן להכניס אותה לאוטו שלו אחרי השטיפה הזו??? הוראות הורדה: לחצו בלחצן הימני כאן ותבחרו "save target as". הסרט יתחיל לרדת ואח"כ תוכלו לצפות בו.

למעלה