שוק אוכל עולם
בפעם האחרונה שהוזכר פה (למיטב זכרוני) היה כשהתקיים לראשונה, והדעות כאן היו חלוקות (בעיקר כלפי עושר המטבח הפיליפיני והסודני....). היינו אז (בראשון) ובאמת היה קצת דל וארגון קצת ג'יפי.
הפעם, הגענו לסיבוב החמישי, בבן אביגדור בת"א והיה פשוט מעולה, סיפור הצלחה מבחינת כל המשפחה: מקום מרווח, ארגון מעולה ובראש ובראשונה מגוון גדול מאד של מטבחים -
אנחנו טעמנו:
כריך דרום אפריקאי
חצ'פורי (של טש וטשה) גבינה וביצה
שלישית דים סאם חביבה
נקניקיה של חזיר וגאודה שהילדה עד עכשיו מדברת בשבחה
צמד סמוסות חומוס
"קרפ" עם תבשילים מדרפור
אינג'רה ותבשילים אתיופיים
רקלט שוויצרי - הגבינה הותכה על תפו"א
באן עם פטריות
ראמן עוף
קציצת ירקות יפנית מפתיעה שהותכה עם גבינה
קציצות טעימות מקימצ'י קוריאני
קינחנו ב:
פנקייק מקמח טף בדוכן האתיופי
מקרונים מהדוכן הצרפתי
גלידת מאצ'ה (שהרגישה קצת תעשייתית) עם טופינג קראנצ' מהדוכן היפני.
הבנות נהנו מהעושר ורצו מדוכן לדוכן לברר מה עוד יש, והיו עוד אמפנדס, ורול יפני "שי שי" ועוד דוכנים של מיני בשרים, ודוכן הונג קונגי עם פנקייק שזכה לתור ענק.
הארגון היה מעולה, היה נקי, מקומות ישיבה, בר ענק לקניית שתיה ואין לי ספק שנחזור.
יש לציין שאין מה להשות ל"שווקי האוכל" שנפתחו פה שאמנם מציעים אוכל לכל המשפחה, אך די באותו שטאנץ...



בפעם האחרונה שהוזכר פה (למיטב זכרוני) היה כשהתקיים לראשונה, והדעות כאן היו חלוקות (בעיקר כלפי עושר המטבח הפיליפיני והסודני....). היינו אז (בראשון) ובאמת היה קצת דל וארגון קצת ג'יפי.
הפעם, הגענו לסיבוב החמישי, בבן אביגדור בת"א והיה פשוט מעולה, סיפור הצלחה מבחינת כל המשפחה: מקום מרווח, ארגון מעולה ובראש ובראשונה מגוון גדול מאד של מטבחים -
אנחנו טעמנו:
כריך דרום אפריקאי
חצ'פורי (של טש וטשה) גבינה וביצה
שלישית דים סאם חביבה
נקניקיה של חזיר וגאודה שהילדה עד עכשיו מדברת בשבחה
צמד סמוסות חומוס
"קרפ" עם תבשילים מדרפור
אינג'רה ותבשילים אתיופיים
רקלט שוויצרי - הגבינה הותכה על תפו"א
באן עם פטריות
ראמן עוף
קציצת ירקות יפנית מפתיעה שהותכה עם גבינה
קציצות טעימות מקימצ'י קוריאני
קינחנו ב:
פנקייק מקמח טף בדוכן האתיופי
מקרונים מהדוכן הצרפתי
גלידת מאצ'ה (שהרגישה קצת תעשייתית) עם טופינג קראנצ' מהדוכן היפני.
הבנות נהנו מהעושר ורצו מדוכן לדוכן לברר מה עוד יש, והיו עוד אמפנדס, ורול יפני "שי שי" ועוד דוכנים של מיני בשרים, ודוכן הונג קונגי עם פנקייק שזכה לתור ענק.
הארגון היה מעולה, היה נקי, מקומות ישיבה, בר ענק לקניית שתיה ואין לי ספק שנחזור.
יש לציין שאין מה להשות ל"שווקי האוכל" שנפתחו פה שאמנם מציעים אוכל לכל המשפחה, אך די באותו שטאנץ...